Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ, ΔΟΞΑ Κ., ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ




* ΘΥΕΛΛΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 4–1: Ισχυρή η Θύελλα νίκησε την μαχητικότατη ομάδα των Καλυβίων με 4-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχαν μόλις στο 2’ πολύ καλή ευκαιρία με τον Νικολέα. Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι στο 15’ με υποδειγματική αντεπίθεση έκαναν το 0-1 (σκόρερ ο Φάνης Τσομπανάκης).
Στο 33’ ο Τασσόπουλος με άπιαστη κεφαλιά μετά από φάουλ-σέντρα του Κατσούγκρη, ισοφάρισε 1-1.
Επτά λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των Δημεσπύρα και Νικολέα, ο αμαρκάριστος Οικονόμου με κεφαλιά σημείωσε το 2-1. Το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νικολέας στο 42’ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Δημεσπύρα, διαμορφώνοντας το 3-1.
Στο 51’ ο Αχιλλέας Κατσιούλης σημάδεψε το δοκάρι και λίγο αργότερα, στο 63’, ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το τελικό 4-1 (γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για οφ-σάιντ), καθώς στο 89’ ακυρώθηκε γκολ των Καλυβίων ως οφ-σάιντ…
Πριν την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της Θύελλας.

* ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΡΚΟ 4-1: Βρήκε ρυθμό, κι έδειξε καλά στοιχεία η Δόξα Κορωπίου στην φιλική επικράτηση επί της ελλιπούς κι ανέτοιμης ακόμη Μαρκό, με 4-1. Ο Δάβαρης και ο Ψαράκης ήταν οι σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της Δόξας, που προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο. Το ίδιο καλή ήταν η Δόξα και στο β’ μέρος, οπότε ο Λαβάι σημείωσε το 3-0 και μόνο στο τελευταίο 10λεπτο η Μαρκό πέτυχε τέρμα με τον Ζώκο (3-1), ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Μαραγκός διαμόρφωσε το τελικό 4-1. 

* ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–3: Το Σάββατο 6/9 στο γήπεδο του Γέρακα, ο Παλληνιακός επιβλήθηκε με 3-0 της Α.Ε. Γέρακα, προσφέροντας κατά διαστήματα καλό θέαμα. Στην έναρξη του αγώνα υπήρξε έντονη βροχόπτωση, η οποία μετά από το ημίωρο σταμάτησε. Βοηθούντος του καιρού, μετά το 20’ οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού δημιούργησαν αρκετές φάσεις και σημείωσαν γκολ (0-1) με άπιαστη κεφαλιά του Κυριόπουλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κανάκη.
Ο Παλληνιακός του α’ ημιχρόνου: Αραχωβίτης, Καραγιάννης, Κούσης, Π. Μπούρας, Κοκκινάκης, Γρηγορόπουλος, Νάκου, Μαργέλης, Κυριόπουλος, Κανάκης, Μητσιάρας. Στα αξιοσημείωτα ήταν η επανεμφάνιση -μετά από 4 χρόνια- του Αραχωβίτη κάτω από τα δοκάρια και ότι από τους 11 (πλην του Γρηγορόπουλου) όλοι προέρχονταν από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Στο β’ ημίχρονο συνεχίσθηκε η καλή εικόνα του Παλληνιακού με ποιοτικό ποδόσφαιρο και άλλα δύο τέρματα, τα οποία σημείωσαν το 2-0 ο Κούνας μετά από ασίστ του νεαρού Δοβλέτη, ο οποίος πέτυχε με ωραίο πλασέ το 3-0.
Στο β’ 45λεπτο έπαιξαν και οι Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας, Δοβλέτης, Κούνας, Αρμπετίνος, Δ. Μπούρας, Τζεμπελίκος και Φότο (πλην των Ελ Γκαμάλ και Δοβλέτη, οι υπόλοιποι προέρχονται από τις ακαδημίες του Παλληνιακού).
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα επιτυχημένο τεστ και για τις δύο ομάδες, που διεξήχθη σε αθλητική ατμόσφαιρα με την παρουσία αρκετών φιλάθλων. Ο Γέρακας παρότι βρίσκεται στην μέση της προετοιμασίας του, έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας. 

* ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 5–1: Την Κυριακή 7/9 σε αγώνα που διεξήχθη στην Παλλήνη, ο Παλληνιακός έδωσε το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Παθιακάκη. Ο Παθιακάκης εφέτος αγωνίζεται πάλι στην Β’ κατηγορία αφού πέρυσι αν και τερμάτισε 3ος δεν προβιβάσθηκε, επειδή ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας δεν κατάφερε στα μπαράζ να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Πριν συμπληρωθεί το 1’ λεπτό, ο Κοβάνης μετά από έξυπνη μπαλλιά του Παν. Μπούρα στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μέχρι το 20’ έγινε παιχνίδι κέντρου με χαρακτηριστικό την δύναμη. Ο Παθιακάκης σ’ αυτό το χρονικό σημείο και μετά από ολιγωρία της άμυνας, ισοφάρισε 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Παλληνιακού βελτιώθηκαν μπήκαν πιο γερά στις φάσεις και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτυ με τον Σιάσιο, που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο αντίπαλος γκολκήπερ με διπλή προσπάθεια απέκρουσε… Ότι δεν κατάφερε ο Σιάσιος, λίγη ώρα αργότερα το πέτυχε ο Κοβάνης με ωραίο σουτ (2-1). Πάντως, ο Παθιακάκης δεν το έβαλε κάτω και σε μια ανύποπτη φάση κοντά στην λήξη του ημιχρόνου, κέρδισε πέναλτυ που απέκρουσε ο έμπειρος Χριστοφιλέας, ο οποίος έδειχνε σίγουρος, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία... Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός με επιθετικό μονόλογο πέτυχε άλλα 3 τέρματα. Δύο σημείωσε ο Κοβάνης και το τρίτο ο Σιάσιος με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Η. Μπούρας, Κούνας, Νάκου, Σιάσιος, Κοβάνης. Έπαιξαν ακόμη οι Κανάκης, Κοκκινάκης, Καββαδίας, Κυριόπουλος.
Η ομάδα του Παθιακάκη παρουσιάζοντας νεανικό σχήμα, έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο κι εφέτος, με σκοπό την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Με ιδιαίτερη χαρά οι άνθρωποι του Παλληνιακού υποδέχθηκαν τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ντρένοβα, ο οποίος από πέρυσι και μετά από 3 σαιζόν στην Παλλήνη, αγωνίζεται στην ομάδα του Παθιακάκη. Του ευχήθηκαν καλή επάνοδο από τον τραυματισμό του. Επίσης, ευχήθηκαν καλή πορεία στον προπονητή του Παθιακάκη και παλιό γνώριμο από τις ακαδημίες του Παλληνιακού τεχνικό Γιάννη Παπασταματίου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money