Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ


Μέσ' την καλή χαρά οι κ.κ. Τζανόπουλος και Παπαμακάριος, πρόεδρος και μέλος αντίστοιχα της Επιτροπής Γ' Εθνικής της ΕΠΟ... 


Διεκόπη η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 29/8, ύστερα από έντονες αντεγκλήσεις μελών του σώματος, λόγω διαφωνίας στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Απ’ ότι φαίνεται, ο πρόεδρος της Επιτροπής (και πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) Μιχάλης Τζανόπουλος, επιχείρησε να τοποθετήσει ομάδες της βορείου Ελλάδος σε όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου!
Αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν έντονα οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ Μεσσηνίας και Αρκαδίας κ.κ. Σταθόπουλος και Προύντζος αντίστοιχα, οι οποίοι απαίτησαν καλύτερη και πιο έγκαιρη ενημέρωση από τον κ. Τζανόπουλο για τα σχέδια που είχε κατά νου…
Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν και προκειμένου να αποφευχθεί χειρότερη εξέλιξη στο επεισόδιο –όπως εξελίχθηκε- μεταξύ των συμβούλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής διέκοψε την συνεδρίαση, χωρίς να γίνει γνωστό για πότε…
Αφορμή του επεισοδίου, όπως αναφέρουμε ανωτέρω, αποτέλεσε ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, παρουσίασε σχέδιο με ομάδες της Λέσβου, στον ίδιο όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διατυπώθηκαν διαφωνίες αρχικά από τον Άρη Σταθόπουλο και εν συνεχεία από τον Νίκο Προύντζο, οι οποίοι εκπροσωπούν ποδοσφαιρικές Ενώσεις της Πελοποννήσου. 
Ο κ. Σταθόπουλος διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχε έγκαιρα γνώση των προτάσεων που κατατέθηκαν για τον καταρτισμό των ομίλων. Ο κ. Τζανόπουλος παρατήρησε ότι μόνο δύο μέλη διαφωνούν με τις προτάσεις… Τότε ο κ. Σταθόπουλος αντέδρασε έντονα, λέγοντας σε γενικές γραμμές ότι δεν είναι κάποιος τυχαίος ενώ με παρόμοιο τρόπο αντέδρασε και ο κ. Προύντζος. Τα αίματα άναψαν αμέσως, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο στο οποίο ανταλλάχθηκαν κατά πληροφορίες και χαρακτηρισμοί όπως καραγκιόζης και άλλες, ενώ απειλήθηκε επεισόδιο πέραν του φραστικού.
Όταν φάνηκε καθαρά ότι τα πνεύματα δεν επρόκειτο να ηρεμήσουν, αντέδρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο οποίος αρχικά ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα προκειμένου να μην καταγράφονται όσα γίνονται και λέγονται. Στη συνέχεια, διέκοψε την συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να επανέλθει η τάξη. 
Δεν έγινε γνωστή η συνέχεια αλλά η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που επρόκειτο να γίνει την Δευτέρα 1/9, για την Παρασκευή 5/9/2014 (ώρα 12 μ.) στα γραφεία της ΕΠΟ, μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα διενεργηθεί και η κλήρωση για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 
Ο καταρτισμός των ομίλων αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη 4/9.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money