Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/9 στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» ο αγιασμός και η έναρξη λειτουργίας των ομάδων υποδομής του Α.Ο. Κορωπίου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Δ. Κιούσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Ντούνης, Δ. Πιέτρης και Αδ. Μάλλιου. Μετά τον αγιασμό πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος υποδομών και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γκίκας, ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά, καθώς επίσης και τους προπονητές των τμημάτων.
Τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αναφέρθηκε στην σημασία που δίνει ο Α.Ο. Κορωπίου στις ακαδημίες, ευχαρίστησε τους γονείς για την προτίμησή τους κι εφέτος στις ακαδημίες του συλλόγου και για την παρουσία τους, τον δήμαρχο κ. Κιούση, τους δημοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Ορνάκη και τα μέλη του Δ.Σ. στην εκδήλωση, όπως και για την υλική και ηθική βοήθεια που προσφέρουν. Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος και η εκδήλωση έκλεισε με ενημέρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών για το πρόγραμμα προπονήσεών τους.
* Την ομάδα τεχνικών του Κορωπίου, απαρτίζουν εφέτος οι προπονητές:
Τσολάκης Παναγιώτης (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με πολύχρονη πείρα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου).
Μεϊντάνης Αναστάσιος (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο).
Παπαδημόπουλος Σωτήρης (προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA B).
Αλεξίου Αλέξανδρος (πτυχιούχος τμήματος προπονητικής ποδοσφαίρου ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ανδρικής ομάδας).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των ακαδημιών του Α.Ο. Κορωπίου καθημερινά, ώρες 18.00–20.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money