Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ …ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ


Δύο ημέρες μετά τον αγώνα Κουβαρά-Κεραυνού 1-0, οι παράγοντες του Κουβαρά και του Κεραυνού εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση (την οποία δεν μας κοινοποίησαν) για να καλύψουν τις όποιες …αδυναμίες τους, στην οποία αναφέρουν: «Σχετικά με τα υποτιθέμενα επεισόδια που αναφέρει στο blog του ο κ. Κοτσώνης «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», έχουμε να δηλώσουμε ότι ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων στην εξέδρα και κατά την διάρκεια του αγώνα. Το μόνο που υπήρξε ήταν κάποιες μικρο-εντάσεις από 2-3 φίλαθλους και των δύο ομάδων σε κάποιες αποφάσεις του διαιτητή στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Κατά τ' άλλα το παιχνίδι κύλησε ομαλά και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους τους.
ΥΓ1: Καλό θα ήταν ο κ. Κοτσώνης τα προσωπικά που έχει με τον πρόεδρο του Κεραυνού Κεράτεας κ. Μακροδημήτρη να μην τα βγάζει πολεμώντας ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Κεραυνός Κερατέας. Είναι τουλάχιστον ανήθικο.
ΥΓ2: Ουδέποτε υπήρξε πληροφόρηση στο κ. Κοτσώνη από τον πρόεδρο του Κουβαρά κ. Λάμπρου περί επεισοδίων στο γήπεδο και καλό θα ήταν να μην εμπλέκει πρόσωπα και καταστάσεις σε ανθρώπους που ματώνουν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Για τα σωματεία 
Οι Προέδροι
Μακροδημήτρης Αθανάσιος 
Λάμπρου Αθανάσιος

Απάντηση του Θοδωρή Κοτσώνη: Τα επεισόδια προφανώς δεν τα δημιούργησα εγώ. Όμως, τα άκουσα από το κινητό του κ. Λάμπρου, όταν τον κάλεσα για να μάθω το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο ίδιος την στιγμή των γεγονότων, μου είπε επί λέξει «σε κλείνω, γιατί έχουμε επεισόδια»! Άλλωστε, κάποιος από τους παρόντες στο γήπεδο κάλεσε την Αστυνομία, κι εμφανίσθηκε περιπολικό (ακούσθηκε και η σειρήνα του), το οποίο απεχώρησε αργότερα, όταν τα πράγματα ηρέμησαν. Δεν γνωρίζω αν οι οπαδοί και παράγοντες των ομάδων ήλθαν στα χέρια αλλά ότι αντάλλαξαν «γαλλικά» είναι δεδομένο. Και δεν συνέβη κάτι στην διάρκεια του αγώνα αλλά μόνο στο τέλος του. Αν αυτό θεωρείται μικρο-ένταση (!), τότε …πάσο!
ΥΓ1: Δεν έχω προσωπικά με κανένα κ Μακροδημήτρη. Εκείνος δείχνει κάτι να ψάχνει αλλά δεν γνωρίζω τι.
ΥΓ2: Η αλήθεια να λέγεται… Και η αλήθεια είναι αυτή που γράφουμε.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Θοδωρής Κοτσώνης  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money