Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ


Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και της Δόξας Κορωπίου κ.κ. Λεπαταζής και Λιακούτσης, συναντήθηκαν στον Κουβαρά. Μαζί τους ήταν οι κ.κ. Γούλας, Καρπούζας, Μανασσής και Μακρής. Οι δύο ομάδες συναντώνται σήμερα... 


Με ηλιοφάνεια, θερμοκρασία περίπου 30ο Κελσίου και πολλή υγρασία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/9 η έναρξη των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Το μοναδικό παιχνίδι του προγράμματος της Α’ κατηγορίας που έγινε στον Κουβαρά, αποτέλεσε τον αγώνα αναφοράς και τον παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, παράγοντες απ’ όλο το φάσμα των ομάδων της Ένωσης, προπονητές (Ρούσσης, Κατσίμπρας, Μακροδημήτρης, Τσιγκούλης, Τσέρτος, Καρπούζας, Κιούρκος, Τσαγδής, Βλαχάκης κ.ά.) και φυσικά αρκετοί παίκτες άλλων ομάδων.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κρατήθηκε 1’ λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του ποδοσφαιριτή Σκέρτι Πλάκα, που σκοτώθηκε προ μηνός σε τροχαίο δυστύχημα στην Κερατέα αλλά και στην μνήμη του Στέφανου Βακιρτζή, που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατό του.


Από την σκιά του πάγκου ιατρών, παρατηρητών, εντός του αγωνιστικού χώρου, παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ο κ. Παπαμακάριος, μαζί με τον γιατρό κ. Παινέση και τον παρατηρητή αγώνα κ. Δέδε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money