Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟ!




Η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας των παικτών, με την διοίκηση και τον προπονητή του Πανσταυραϊκού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/9 στο γήπεδο Γέρακα.
Ήταν εκεί όλα τα παλαιά διοικητικά στελέχη της ομάδας του Πανσταυραϊκού, τα οποία έδειχναν με κάθε τρόπο τον ενθουσιασμό τους για την επαναλειτουργία του συλλόγου!
Ιδιαίτερα εκδηλωτικός, όπως πάντα, ο Γιώργος Ορφανόπουλος, έκλεψε πάλι την παράσταση με τις προετοιμασίες του και τα ωραία του λόγια στους παίκτες, που συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά και παρέλαβαν το υλικό ιματισμού (τις εμφανίσεις τους), πριν γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός από δύο ιερείς της περιοχής. Ακολούθησε τρισάγιο εις μνήμην όσων έφυγαν από την ζωή στο διάστημα της μη λειτουργίας του συλλόγου, με αναφορά αγαπημένων ονομάτων.
Ο προπονητής Τάκης Οικονομίδης, παλιός παίκτης της ομάδας, έχει στην διάθεσή του περισσότερους από 20 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Η προετοιμασία άρχισε με τρέξιμο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Γέρακα, καθώς υπάλληλος του δήμου Παλλήνης περίμενε την ολοκλήρωση του αγιασμού για να κλειδώσει το γήπεδο!
* Στην φωτογραφία, ο κ. Ορφανόπουλος μιλάει στους παίκτες ενώ δίπλα του είναι τα μέλη της διοίκησης και ο προπονητής.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money