Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ – ΔΡΕΠΕΙ ΔΑΦΝΕΣ!


Ο Γιώργος Τσούνης

Τον άθλο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου θέλει να επαναλάβει η Ατλαντίς, που ανέδειξε και αναδεικνύει πολλά νέα ταλέντα αλλά προχωρεί και σε ενίσχυση του δυναμικού της με μεταγραφές, όταν πρόκειται να κάνει πορεία σε δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το εφετινό της Β’ κατηγορίας.
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει από πέρυσι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Γιώργος Τσούνης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Ο.Φ. Γέρακα και την περίοδο 2012-2013 οδήγησε την ομάδα νέων της Ατλαντίδος σε αξιοζήλευτη πορεία και διάκριση στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Εφέτος ανέδειξε πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας την ανδρική ομάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον 4 νεαροί παίκτες της εφηβικής ομάδας μεταγράφηκαν σε ομάδες ανδρών, όπως ο Στασινόπουλος στην Γλυφάδα (Γ’ εθνικής), ο Λάμπος στην Αγ. Παρασκευή (Α’ κατηγορίας), ο Κοτσώνης στον Παμπαιανικό (Β’ κατηγορίας), ο Ντούγιας στον Άτλαντα Κυψέλης (Γ’ κατηγορίας) και άλλοι.
Η παρουσία της Ατλαντίδος θα είναι κι εφέτος έντονη στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑΝΑ, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα ανδρών, νέων και παίδων.
Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου υπό τον πρόεδρο Κώστα Τσούνη και την διακριτική συμπαράσταση του Παντελή Μαρκιανίδη, του Νίκου Ξαγοράρη, όπως και του Γιάννη Στασινόπουλου, εργάζεται πυρετωδώς για την δημιουργία ανταγωνιστικών αγωνιστικών συνόλων σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money