Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 5–1


ΠΡΩΤΕΑΣ - ΣΤΑΜΑΤΑ 5-1: Χαμένη ευκαιρία του Μαραγκού
Πολύ καλός ο Πρωτέας και αλλαγμένος σε μεγάλο ποσοστό συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, άρχισε με ευρεία νίκη 5-1 τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα αφού έδειξε στοιχεία ολοκληρωμένης ομάδας και φυσικά περιόρισε σε ρόλο κομπάρσου την ανασυγκροτημένη σε χρόνο ρεκόρ ομάδα της Σταμάτας.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό και κυκλοφορία της μπάλλας αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, που έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Στο 38’ ο Μαραγκός έφθασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά αστόχησε!
Στο β’ μἐρος, το γρήγορο γκολ (47’) του Μπούσκου με κεφαλιά «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Σταμάτας, κι έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Πρωτέα, οι οποίοι χωρίς άγχος σημείωσαν άλλα 5 τέρματα αφού και το γκολ της Σταμάτας επιτεύχθηκε με αυτογκόλ.
Η σειρά των τερμάτων:
2-0: Μαμάκος 49’ με σουτ μέσα από την περιοχή.
3-0: Γεωργίου 70’ με κεφαλιά.
3-1: Ρωμαΐδης αυτογκόλ 83’.
4-1: Μπούσκος 85’ με κεφαλιά.
5-1: Παπαντζίμας 87’ με πλασέ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Δραγάτη – Βιτσεντζάτου, Βάλλα.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Φέκας (80’ Πατρινός), Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μαραγκός (65’ Ρωμαΐδης), Μινάι (75’ Τσαμουράς), Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημητρίου (55’ Μπαξιβανάκης), Μαυρίδης, Μανωλόπουλος, Μπόρας, Σιαδήμας, Κουκάι, Ν. Πέππας, Λέκκας, Χρυσικόπουλος (70’ Σκεντούλι), Θ. Βασιλάκος (50’ Σταύρου).
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money