Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–3


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-3: Το 1-0 από τον Γεωργάτο


Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Μάκρη! Ο Εθνικός εξέπληξε την Λαυρεωτική με την δυναμική του στάση και αποφασιστικότητα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3 γκολ με τον ίδιο παίκτη, τον Γεωργάτο, ο οποίος απεχώρησε τραυματίας στο 76’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες αφού είχαν γίνει οι 3 αλλαγές.
Ο πολύ καλά «στημένος» Εθνικός, προηγήθηκε 2-0 στο 31’ αλλά οι φιλοξενούμενοι με την εμπειρία του Κοντογιάννη, του Χάλαρη και των υπολοίπων, κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 μέσα σ’ ένα δίλεπτο (39’-41’)!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Γεωργάτος 12’, με κεφαλιά ανάμεσα από πολλούς παίκτες, σε κτύπημα κόρνερ του Τρυφιάτη.
2-0: Γεωργάτος 31’, με πλασέ ύστερα από πάσα του Γκρέκου στην πλάτη της άμυνας.
2-1: Κοντογιάννης 39’, με δυνατό σουτ από δύσκολη πλάγια θέση, απόκρουση του τερματοφύλακα, αναπήδηση της μπάλλας και κατάληξή της στα δίχτυα!
2-2: Τσιριγώτης 41’, με σέντρα-σουτ που κατέληξε στο «Γ» του Καραλή.
Το πάθος για την νίκη κι από τις δύο πλευρές ήταν εμφανές και ο διαιτητής είχε δύσκολο ρόλο. 
Στο 4’ ο Ζιάγκος είχε δοκάρι, μετά από κτύπημα φάουλ του Τρυφιάτη. 
Η Λαυρεωτική ζήτησε πέναλτυ για ανατροπή του Κοντογιάννη στο 7’ αλλά είχε και δυνατά μαρκαρίσματα (στα όρια του αντιαθλητικού) παικτών της σε αντιπάλους, που πέρασαν «απαρατήρητα».
Πάντως, το πρόβλημα των φιλοξενουμένων εστιάσθηκε περισσότερο στην θέση του τερματοφύλακα, λόγω απουσίας του τραυματία νεαρού Λάμπρου αλλά και του τραυματισμού στο 45’ του Σπύρου, που έπαιξε στην αρχική 11άδα.
Στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση πήρε διαστάσεις απίστευτου ντέρμπυ, καθώς στο 51’ ο Γεωργάτος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ξαναέδωσε το προβάδισμα του σκορ στον Εθνικό με 3-2. 
Όμως, ο Κοντογιάννης δεν άργησε να ανταποδώσει (64’) και ισοφάρισε 3-3 με κεφαλιά ψαράκι.
Το αμφίρροπο μέχρι τότε παιχνίδι, έγειρε σιγά-σιγά προς την Λαυρεωτική, αφού ο Εθνικός έμεινε με 10 και είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού και ο Κωνσταντόπουλος. 
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 3 καλές ευκαιρίες και στο 80’ ο Τζώρας είχε σουτ μέσα από την περιοχή στο δοκάρι.
Κράτησαν πολύ καλά το δύσκολο παιχνίδι οι διαιτητές Λάμπρου (Αχ. Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Γκρέκος (46’ Μαγκουσοχατζάκης), Κοκίνι, Τσανακτσής, Χατζόπουλος, Γεωργάτος, Κωνσταντόπουλος (55’ λ.τρ. Νικηφοράκης), Ζιάγκος, Τρυφιάτης, Τσούκα (67’ Χατζηλίας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου (45’ Σπυρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Χασιώτης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Σέμπρος (46’ Μακρής), Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος (60’ Τζώρας), Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money