Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3–2



Με κορυφαίο παίκτη τον Τζένεμ Εγιουρούμ, ο Νικολακάκης κατάφερε να ξεπεράσει την εξαιρετικά «στημένη» Νίκη Δροσιάς και να σημειώσει δύσκολη νίκη με 3-2.
Στο α’ ημίχρονο (0-0) ο Νικολακάκης διατήρησε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις ώστε να ανησυχήσει ο Κατσέρης. Αντίθετα η Νίκη είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 18’ με τον Λιβαθινό, που δεν τελείωσε σωστά την φάση. Επίσης, σε προσπάθεια του Πιτσούνη στο 25’ η μπάλλα φάνηκε να κτυπάει στο δοκάρι της Νίκης.
Στο β’ μἐρος ο Νικολακάκης έπαιξε πιο επιθετικά και με πρωτοβουλίες του Εγιουρούμ, ο οποίος «τράβηξε» την ομάδα μπροστά (πέτυχε το πρώτο γκολ κι «έφτιαξε» τ’ άλλα δύο), έφθασε στην επικράτηση επί μιας ομάδας (της Νίκης) που δεν άφησε τίποτα να «πάει χαμένο»!
Το 1-0 σημειώθηκε στο 57’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Εγιουρούμ.
Το 2-0 πέτυχε στο 60’ ο Πιτσούνης με πλασέ, ύστερα από συνδυασμό με τους Εγιουρούμ και Δημάκη.
Η Νίκη μείωσε 2-1 στο 75’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Μηλιώτη.
Στο 80’ ο Καβάσης με σουτ-λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα Κατσέρη έκανε το 3-1. Αμἐσως μετά (81’) ο Καβάσης είχε πλασέ από ευνοϊκή θέση στο δοκάρι.
Στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’) ο Τσαπανίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μηλιώτη και το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ (3-2) ο Τσαβδαρίδης. Ο Τσαπανίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι απεβλήθη. Νωρίτερα (μετά το 2-0) είχε αποβληθεί και ο προπονητής της Νίκης Δημ. Καρλής, για έντονες διαμαρτυρίες στονδιαιτητή.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου – Πολυχρονιάδη, Δ. Τζαφόλια. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ανοχή σκληρού παιχνιδιού από πλευράς γηπεδούχων.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσανός, Πανίδης (46’ Τσαπανίδης), Κούλε, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας, Τέρζιεφ, Καλλέρης, Δαμιανίδης (14’ λ.τρ. Νίκας), Δημάκης (70’ Καβάσης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Καστρινός, Σκριβάνος, Μπιτάκος, Χαμζάι (46’ Μηλιώτης), Κιούρκος (74’ Τσαβδαρίδης), Λιβαθινός, Βουγίδης, Πιπέρας (85’ Γιαβρής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money