Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2–4



Η ομάδα του Ωρωπού, με τον προπονητή Σωτήρη Βίνο στο κέντρο (με πορτοκαλί μπλουζάκι) 
Ύστερα από το άγονο αλλά δυνατό α’ ημίχρονο (0-0), στο οποίο ο Ωρωπός φάνηκε λίγο καλύτερος και η Ατλαντίς «έψαχνε» τα βήματά της στην νέα κατηγορία, ο Ωρωπός πραγματοποίησε εξαιρετικό β’ ημίχρονο, κι αν και δέχθηκε τέρμα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, κτύπησε στην κόντρα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο Δημητριάδη, που σημείωσε χατ-τρικ, πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της νεοφώτιστης Ατλαντίδος, στην Ανθούσα, με 4-2.
Το παιχνίδι προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις. Η Ατλαντίς προηγήθηκε 1-0 στο 46’ με γκολ του Χαμπέρη αλλά στο 50’ ο Δημητριάδης ισοφάρισε 1-1. Ο Ωρωπός πήρε προβάδισμα (1-2) με σκόρερ τον Θάνο στο 55’ αλλά η Ατλαντίς ισοφάρισε 2-2 πάλι με τον Χαμπέρη, στο 74’. Όμως ο Δημητριάδης με δύο ακόμη τέρματα στο 80’ και στο 90’ έδωσε δίκαια την νίκη στους φιλοξενούμενους με 4-2.
Με πολλά λάθη ο διαιτητής Γουρνιάς, σωστή η βοηθός Γκόντα, εκτός πραγματικότητας ο βοηθός Δομούζης. 
Στο 88’ απεβλήθη ο Αποστολάκης με 2η κίτρινη κάρτα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Αλίου (90’ Μπάμης), Παπαπέτρου, Μπαμπαλούκας, Ξαγοράρης, Χαμπέρης, Τσαδήμας, Δριλάκης (57’ Βεντούρης), Κάκαρης, Καγιάς, Μπερέτης (75’ Χατζηκοκολάκης).
ΩΡΩΠΟΣ: Μίγγιρης, Δημητριἀδης, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Φιλλής (85' Καλαμποκανάς), Μήτρου, Κρομμύδας (61’ Μπραχιμάι), Θάνος, Κανατάς (55’ Μακρής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money