Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–0

H ομάδα του Κουβαρά 

Παράδοση δεκαετιών έσπασε ο γηπεδούχος Κουβαράς, με την νίκη του επί του γείτονα Κεραυνού με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και σημείωσαν το μοναδικό τους τέρμα στο 71’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Παπανικολάου (προηγήθηκε κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι).
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν αδυναμία στην ολοκλήρωση των φάσεων που δημιουργούσαν επιθετικά και δεν είχαν καμία σημαντική ευκαιρία που να ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Ευδαίμονα.
Αντίθετα, ο Κουβαράς είχε 1-2 ευκαιρίες, όπως το κτύπημα φάουλ (από 25 μέτρα) του Ζατσελλάρι στο 24’ που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Χαντζαράς.
Το πάθος και η κόντρα για την νίκη, οδήγησαν σε παιχνίδι δυνατό με αρκετές κάρτες! Πλησιάζοντας στην λήξη, ορισμένες κίτρινες κάρτες «δίπλωσαν» και οι ομάδες έμειναν με 10 ο Κουβαράς και με 9 ο Κεραυνός. Συγκεκριμένα απεβλήθη στο 84’ ο Κρυεμάντι και τον …ακολούθησαν ο Κετέογλου στο 90’ και ο Μεγαγιάνννης στο 92’.
Οι τοπικιστές οπαδοί των δύο ομάδων, ήλθαν σε έντονη αντιπαράθεση μετά την λήξη του παιχνιδιού. Δημιουργήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στην εξέδρα και το πάρκιν του γηπέδου από τον εκνευρισμό αυτό, και παραλίγο να μεταφερθεί το ίδιο κλίμα και εντός αγωνιστικού χώρου, όπου –ευτυχώς- οι παίκτες δεν έδωσαν καμία συνέχεια… 
Μάλιστα, οι ηττημένοι τα έβαλαν με τον διαιτητή, ο οποίος ήταν πολύ καλός. Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γουργιώτης, Πανούτσος (κράτησαν καθυστέρηση 8' λεπτών).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος (90’ Πάντιος), Καρράς, Τζανής, Αλεξίου (57’ Παπανικολάου), Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πίστας, Ζατσελλάρι, Μοιρασγεντής (82’ Φουστέρης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ:  Χαντζαράς, Χ. Ελευθερίου, Δ. Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Πελεκάνος, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (79’ Εφραιμίδης), Ι. Κετέογλου, Τραϊτοράκης, (46' Π. Λυμπερόπουλος), Κ. Λυμπερόπουλος, Μπρότσι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money