Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-1, ΝΙΚΗΤΕΣ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0-0

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Καλυβίων - Καπανδριτίου 1-1







ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–1
Αμφίρροπο παιχνίδι, παρ’ ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Το Καπανδρίτι είναι πάντοτε μια δύσκολη έδρα και η ομάδα του αποτελεί εφέτος εξαιρετικό σύνολο! Στο α’ ημίχρονο ο Σαρωνικός μπήκε με πάθος, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Χατζημιχαηλίδη.
Στο β’ μἐρος το Καπανδρίτι ισορρόπησε τον αγώνα και προηγήθηκε 1-0 στο 80’ με γκολ του Σινγκ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τσόρακα (επιχείρησε να ντριμπλάρει εντός περιοχής)!
Η μαχητικότητα των παικτών του Σαρωνικού, έφερε την ισοφάριση 1-1 στο 93’! Ο Τσώκος με πλασέ μέσα από την περιοχή ήταν ο σκόρερ.
Εξαιρετική η διαιτησία των Μαλαμά – Μακρή, Παπαδιώτη.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Ν. Μελιράς (77’ Κ. Μαντάς), Πρόφκας (88’ Νικολόπουλος), Ε. Αθανασόπουλος, Σινγκ, Σωτήρχος, Παπαθανασίου (58’ Λαμπρόπουλος).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Πούλος, Μαλατάνος, Γεσιλάι (89’ Δρίτσουλας), Ζουμπουρλής, Χρ. Κετέογλου, Τσούνης (73’ Τσώκος), Τσόρακας, Ντίνος, Μετάνι (56’ Αλεξίου), Χαρίτος, Χατζημιχαηλίδης (85’ Γιαννικάκης).


ΝΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–0
Ελαφρώς καλύτεροι οι Νικητές, ενώ ο Διόνυσος είχε κι αυτός μικρά διαστήματα υπεροχής. Μια καλή χαμένη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στην εκπνοή του α’ μέρους, όπως και στο β’ 45λεπτο, έφθασαν 2-3 φορές κοντά στο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο β’ ημίχρονο να δημιουργήσουν κάποιους κινδύνους στην αντίπαλη εστία με πρωταγωνιστή τον Καρατσίκο, χωρίς να τα καταφέρουν.   
Καλοί οι διαιτητές Μπερέτας – Στάσης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Τσόκος, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος (75’ Σταθόπουλος), Χαρίσης, Καραμάνος, Τσουκαλάς (65’ Πανουσόπουλος), Στούμπος, Μπλέτα (89’ Παν. Αντωνόπουλος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Τορλαχίδης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος, Ράλλης (65’ Μαρώλιας), Σπανουδάκης, Καρατσίκος, Ραυτακόπουλος (46’ Ζερμπίνης), Κωνσταντόπουλος (55’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money