Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–0

Η φάση του 35' με το σουτ στο δοκάρι του Πρωτέα και στην γραμμή τέρματος! 

Το ντέρμπυ διεξήχθη με κακές καιρικές συνθήκες αλλά έντονο τοπικό ενδιαφέρον, μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παρουσίασε εμφανή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, με σαφή επιθετικό προσανατολισμό. Ο Πρωτέας πήρε με δυσκολία το αποτέλεσμα που επεδίωξε…
Το 0-0 αδικεί τους γηπεδούχους που έχασαν κλασσικές ευκαιρίες (3 δοκάρια συνολικά), ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, όταν είχαν ευνοϊκό τον δυνατό άνεμο, αλλά κινδύνευσαν στο τέλος (91’) να μην πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Καραμολέγκος από λανθασμένη εκτίμηση, έβαλε σε κίνδυνο την ομάδα του.
Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που ο Πρωτέας απείλησε ενώ ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με σημαντικότερες στο 5’, στο 30’ (οριζόντιο δοκάρι), στο 35’ (πάλι οριζόντιο δοκάρι και στην γραμμή τέρματος), στο 40’ και στο 95’ με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Ακόμη, στο 82’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ αλλά βρέθηκαν ακάλυπτοι σε θέση οφ-σάιντ και πολύ σωστά το γκολ δεν μέτρησε! 
Ο Βελετάκος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή έπειτα από 6 μήνες απραξίας λόγω εγχείρησης χιαστού, με θετική παρουσία. Γενικά υπήρξε ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού αλλά όχι για την αποτελεσματικότητά τους.
Ισοπαλία υπήρξε και στην εξέδρα του γηπέδου «Γιώργος Ραφιάς», όπου έντονη ήταν η παρουσία των φίλων του Πρωτέα, οι οποίοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
Καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Χύκα, Πούλος, Σαλλάκου, Πάνου, Χρήστου (79’ Βελετάκος), Κουρτάνοβιτς (84’ Τσίκλος), Παπαγεωργίου, Βίλα, Μπουλλάρι (60’ Τσιώλης).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Φέκας, Μπούσκος, Ποστόλης, Σταμόπουλος (80’ Φιλλής), Μαραγκός (54’ Τσούνης), Μινάι, Γεωργίου, Παπαντζίμας (61’ Ρωμαΐδης), Μαμάκος.


* Ο αγώνας άρχισε με 30’ λεπτά καθυστέρηση, επειδή ο γιατρός του αγώνα κ. Λάσδας, έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και διεκομίσθη σε νοσοκομείο! Μετά από προσωπική παρέμβαση και παράκληση του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Τάκη Αυγουλά, χρέη γιατρού εκτέλεσε ο κ. Σταύρος Παπασταυρόπουλος, πρώην δήμαρχος Λαυρίου, τον οποίο η διοίκηση του Ολυμπιακού ευχαρίστησε πολύ! Ευχές απηύθυνε και στον άτυχο γιατρό, για ταχεία ανάρρωση και περαστικά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money