Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


ΔΗΜ. ΜΠΕΡΕΤΗΣ

Η Ατλαντίς αρχίζει την Δευτέρα 18 Αυγούστου (ώρα 6 μ.μ.) την προετοιμασία της, με την πρώτη συνάντηση των παικτών της στο γήπεδο Ανθούσας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Ο προπονητής Γιώργος Τσούνης θα έχει στην διάθεσή του πλειάδα ικανών παικτών, τόσο από το ρόστερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, που η Ατλαντίς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας όσο κι από νέα αποκτήματα που προήλθαν από μεταγραφές. Μερικές μεταγραφές, μάλιστα, είναι πολύ σημαντικές για ομάδα Β' κατηγορίας, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στους νεοαποκτηθέντες περιλαμβάνονται και νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, που έχουν εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο 24χρονος εγνωσμένης αξίας επιθετικός Δημήτρης Μπερέτης, συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλαντίδα, ύστερα από μια καλή σαιζόν στον Παλληνιακό.
Μαζί του επανέρχεται στην ενεργό δράση ο 24χρονος αμυντικός και μέσος Γιάννης Δριλάκης, ο οποίος είχε διακόψει την καριέρα του προ έτους λόγω σπουδών. Προέρχεται από τον Γέρακα.
Επίσης, η Ατλαντίς απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Θύμιο Καγιά, που ανδρώθηκε στον Γέρακα αλλά είχε μεταγραφεί κι έπαιξε στον Νικηφόρο την τελευταία σαιζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money