Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!



Την Δευτέρα 4/8 άρχισε η προετοιμασία των Καλυβίων, που ενισχύθηκαν με καλές μεταγραφές. Έτσι, η διοίκηση έθεσε υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Με το ίδιο τεχνικό επιτελείο –προπονητής ο Γιώργος Τσομπανάκης- τα Καλύβια θέλουν εφέτος να πετύχουν το όραμα της ανόδου.
Στα σημαντικά νέα αποκτήματα περιλαμβάνονται ικανοί παίκτες, όπως ο εξαιρετικά έμπειρος 40χρονος αμυντικός Ηλίας Λάζαρης (γεν. 20/8/1974), που έπαιζε στον Πρωτέα τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης, ο σέντερ-φορ Χρήστος Σερμπενιάδης (γεν. 13/2/1986) προερχόμενος από τον Παμπαιανικό και ο μπακ–χαφ Λάμπρος Καραγιάννης (γεν. 7/2/1990), ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στον Ολυμπιακό Λαυρίου και παλαιότερα στον Σαρωνικό.
Στο ρόστερ των Καλυβίων εντάχθηκαν ακόμη: Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπαϊωάννου (γεν. 16/3/1987) και ο μεσοεπιθετικός Φάνης Τσομπανάκης (γεν. 8/3/1997), οι οποίοι μετεγράφησαν από τον Σαρωνικό. Παράλληλα, επεκτάθηκε για μια σαιζόν η συνεργασία με τον μέσο Τίμο Τσομπανάκη (γεν. 4/9/1992), ενώ επέστρεψαν στην ομάδα οι Γιώργος Πλιάκος (γεν. 3/9/1982) και Νίκος Μερκούρης (του 1998).

Ευχαριστήριο Ηλία Λάζαρη
Ο Ηλίας Λάζαρης, ο οποίος οδήγησε ως παίκτης και προπονητής τον Πρωτέα στην άνοδο (από Β’ σε Α’ κατηγορία) κατά την περίοδο 2012-2013, έκανε την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους παράγοντες και παίκτες του Πρωτέα που συνεργάσθηκαν μαζί μου την τελευταία τριετία. Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στον γενικό αρχηγό Νίκο Γιαννόπουλο και στον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αβραντίνη, για την βοήθεια που μου προσέφεραν όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money