Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ



Η πρωτοβουλία του πρώην προέδρου του σωματείου και κοινοτάρχη Κουβαρά Γιάννη Κίτσου, για δημιουργία αξιόπιστου διοικητικού σχήματος στον Α.Ο. Κουβαρά, πήρε «σάρκα και οστά»! Ο Θανάσης Λάμπρου παρέμεινε στην προεδρία του συλλόγου και αρκετοί φίλοι και παράγοντες της ομάδας, ανέλαβαν να διοικήσουν τον Κουβαρά, που επανήλθε επάξια στην Α’ κατηγορία. Μετά από Γενική Συνέλευση των μελών και αρχαιρεσίες, το νέο 12μελές διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Κουβαρά συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Θ. Λάμπρου.
Α’ αντιπρόεδρος: Β. Πρίφτης.
Β’ αντιπρόεδρος: Α. Μπίκλης.
Γενικός γραμματέας: Η. Αρβανίτης.
Ταμίας: Δ. Λευκάκης.
Γενικός αρχηγός: Γ. Χελιώτης.
Αναπληρωτής γραμματέας: Π. Ψυχογιόπουλος.
Έφορος – Υπεύθυνος ακαδημιών: Ν. Βουλισμάς.
Εκπρόσωπος Τύπου – Δημ. σχέσεων: Δ. Παρίσης.
Μέλη: Γ. Φουρλότ, Β. Μπίκλης, Ν. Στουραΐτης.
* Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδος: Στις 9/8 με Πρωτέα Π. Φωκαίας, στις 13/8 με Μάχη Μαραθώνος, στις 17/8 με Καλύβια, στις 20/8 με Σαρωνικό, στις 23/8 με Μαρκό, στις 27/8 με Λαυρεωτική, στις 31/8 με Ολυμπιακό Λαυρίου, στις 3/9 με Σαρωνικό εκτός και στις 6/9 με Παμπαιανικό.
* Εκ του νεοσυσταθέντος γραφείου Τύπου του συλλόγου, ανακοινώθηκε ότι σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και όλος ο Κουβαράς, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον παίκτη της ομάδος Σκέντρι Πλάκα για τον άδικο χαμό της μητέρας του Μόρα, από τροχαίο που συνέβη στην Κερατέα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 5/8 στην Αλβανία.
* Ο Α.Ο. Κουβαρά ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που είτε ηθικά είτε υλικά στάθηκαν δίπλα της, για να ξεπεράσει το διοικητικό αδιέξοδο. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται τόσο στον κοινοτάρχη Γ. Κίτσο, όσο και στους Α. Αντωνίου και Α. Γκλιάτη.
* Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Κουβαρά, με πλαστικοποιημένη έκδοση, που τιμώνται μόλις 20 ευρώ και φέρουν εκπτωτική ισχύ 15% στα καταστήματα Palmier Bistro, Notos Galleries και 3 GUYS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money