Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ



Ο 26χρονος επιθετικός χαφ (σε αρκετές περιπτώσεις και σέντερ-φορ) Νικήτας Αθανασόπουλος, αποκτήθηκε από την Θύελλα Ραφήνας, ύστερα από παραμονή 2 σαιζόν στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (κέρδισε πρωτάθλημα και κύπελλο) και αφού είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (με 24 γκολ) της Α’ κατηγορίας το 2011 ως παίκτης των Γλυκών Νερών.
Επίσης, η Θύελλα στην προσπάθεια επανάκτησης του τίτλου στην Α’ κατηγορία, άρχισε την προετοιμασία της από τις 28/7, με προπονητή τον Πέτρο Τσιγκούλη, γυμναστή τον Αλέξιο Σακελλλαρίου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Μανώλη Μανιό.
Ο μεγάλος άτυχος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου Βαγγέλης Μανουσάκης, επανήλθε δριμύτερος ύστερα από την εγχείρηση χιαστών που υπέστη.
Επίσης, παρέμειναν ο έμπειρος επιτελικός χαφ Ορέστης Κατσούγκρης, που συμφώνησε να συνεχίσει και στη νέα περίοδο, ο νεαρός επιθετικός Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος συνεχίζει την καλή του πορεία με την Θύελλα, όσο και ο νεαρός επιθετικός χαφ Νίκος Μαργέτης, που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία.
Ακόμη, στο ρόστερ προσετέθησαν δύο νεοαποκτηθέντες: Ο 25χρονος επιθετικός Αχιλλέας Κατσιούλης από το Χαλάνδρι και ο 20χρονος αμυντικός Άγγελος Κονταρίνης από την Τριγλία.
Όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την νέα χρονιά, με πιο χαρακτηριστικό της νέας εικόνας της Θύελλας, ότι οι νέοι (πρωταθλητές εφήβων ΕΠΣΑΝΑ) παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, θα κληθούν από τον κ. Τσιγκούλη να αποδείξουν ότι είναι ικανοί για να καθιερωθούν στην βασική ενδεκάδα.
Φυσικά, η ομάδα θα στηριχθεί στον βασικό κορμό παικτών που απόκτησαν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

* Το Δ.Σ. της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας ανακοίνωσε ότι για την λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου στην περίοδο 2014-2015 δημιουργήθηκε ξεχωριστή Επιτροπή Διοίκησης, που απαρτίζεται από τους παρακάτω παράγοντες:
Mυτιληναίος Χρήστος (μέλος Δ.Σ. – έφορος juniors).
Κεχαγιάς Τάσος (μέλος Δ.Σ. – έφορος projuniors).
Γεώργα Σοφιάννα (μέλος Δ.Σ. – έφορος bambini).
Βεντούρης Μάρκος (έφορος νέων).
Κουκουράκης Νεκτάριος (έφορος παίδων).
Αγγελής Κωνσταντίνος (έφορος παμπαίδων).
Μπίκας Κωνσταντίνος (έφορος γεν. 2007).
Παπακωνσταντίνου Χρήστος (γενικός αρχηγός νέων και παίδων).

* Το Δ.Σ. της Θύελλας και οι φίλοι της ομάδας, αποχαιρέτισαν προ ημερών τον αποβιώσαντα πατέρα του Αλέξανδρου Χαρακτίδη, Κωνσταντίνο, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money