Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


Στιγμιότυπο από αγώνα πρωταθλήματος Γλυκών Νερών - Νικηφόρου


Τα αποτελέσματα των φιλικών της Τετάρτης 13/8:
Γλυκά Νερά – Νικηφόρος 2-1 (ημίχρονο 2-0). Το 1-0 με αυτογκόλ, το 2-0 ο Κουτρουμάνος με πέναλτυ, το 2-1 ο υπό δοκιμή Οκόνο. Καλή εμφάνιση ειδικά στο α’ μέρος των Γλυκών Νερών, με τον Λούσιο οργανωτή (είχε ακυρωμένο γκολ) και η ομάδα συνολικά 3 δοκάρια! Μέτριος ο Νικηφόρος.
Ηλυσιακός – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 3-3 (ημίχρονο 1-2). Προηγήθηκε 0-2 ο Ολυμπιακός, πέρασε μπροστά 3-2 ο Ηλυσιακός, για να λήξει το ματς με 3-3. Πολλή καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, ειδικά στο α’ ημίχρονο, που μπορούσε να πετύχει πολλά τέρματα. Σκόρερς οι Ζυγούρης, Τσουμάνης, Παππάς. Λίγα πράγματα ο Ηλυσιακός. 
Μάχη Μαραθώνος – Κουβαράς 1-1 (ημίχρονο 0-0). Καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες, σε ματς που έγινε στο γήπεδο της Νέας Μάκρης. Προηγήθηκε ο Κουβαράς με τον Χρ. Δημητρακόπουλο και ισοφάρισε η Μάχη με τον νεαρό Αγουρίδη.
Νέα Ιωνία – Διόνυσος 5-1 (ημίχρονο 3-1). Καθαρά προπονητικός ήταν ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Προηγήθηκε 3-0 η Ν. Ιωνία (έχει αρχίσει προετοιμασία από τις 20 Ιουλίου), μείωσε 3-1 ο Μαρώλιας για λογαριασμό του Διονύσου (σκορ ημιχρόνου) και στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες.  

* Σήμερα Πέμπτη (ώρα 6 μ.μ.) παίζουν Παμπαιανικός–Παλληνιακός, στην Παιαινία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money