Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!






Η ανίκανη δημοτική αρχή Παλλήνης που δυστυχώς επανεξελέγη, κι ενδιαφέρεται μόνο για την συλλογή χρημάτων και την χρηματοδότηση (ανούσιων πολλές φορές) πολιτιστικών εκδηλώσεων, άφησε χωρίς αδειοδότηση τα γυμναστήρια (ανοικτά και κλειστά) των 3 περιοχών της!
Διαδίδει τάχα ότι υπάρχει ιδιοκτησιακό πρόβλημα αλλά αποκρύπτει ότι έπρεπε να είχε προχωρήσει σε ενέργειες προς την αρμόδια Επιτροπή αδειοδότησης της πρώην Νομαρχίας, προκειμένου να εξοπλίσει τα γήπεδα και τα γυμναστήρια με τα απαραίτητα (χώρους υγιεινής, ιατρείο, περιφράξεις, στατική μελέτη εξεδρών κλπ) για να εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες.
Να δούμε τώρα πού θα παίζουν οι ομάδες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας, κύριε Ζούτσο! Το μόνο που ξέρετε, είναι να ζητάτε χρήματα για την χρήση των αθλητικών χώρων… Χωρίς συντήρηση, χωρίς φύλακες και χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για την περιουσία που υπάρχει στις εγκαταστάσεις αυτές.
Πολύ πρόσφατο παράδειγμα αδιαφορίας και εγκατάλειψης αποτελεί η κλοπή των ακριβών μηχανημάτων γυμναστικής από το «Αλεξάνδρειο» γήπεδο ποδοσφαίρου της Ανθούσας! Μυρωδιά δεν πήρατε! Ή μήπως πήρατε αλλά δεν το είπατε πουθενά; Πού είναι άραγε ο στενός συνεργάτης σας επί των αθλητικών κ. Σπηλιωτόπουλος, ο πολυπράγμων υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας που ισχυρίζεται ότι επιβλέπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου για λογαριασμό σας;
Δήμαρχε, είστε πολύ «μικρός» για να σβήσετε τον αθλητισμό στον δήμο Παλλήνης. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη…

* Στην φωτογραφία επάνω, ο πεσμένος τοίχος του ποδοσφαιρικού γηπέδου Γέρακα! Οκτώ τουλάχιστον μήνες χρειάσθηκαν για να κτίσει αυτή την μάνδρα, ο εργολάβος που επέλεξε ο δήμαρχος, η πλειοψηφία του και οι άλλοι αρμόδιοι του δήμου! Και αντί για έργο λίγων εκατοντάδων ευρώ, «κατάφεραν» (πέρυσι) να κάνουν έργο μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο και μόνο κατά τις ημέρες που μπορούσε ο συγκεκριμένος εργολάβος! Μέσα στην αγωνιστική περίοδο των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου… Με τέτοια έργα, η επανεκλεγείσα (αλλά ανίκανη για εμάς) δημοτική αρχή Παλλήνης, δείχνει την αντιπάθειά της στο αθλητικό κίνημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money