Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΩΖΗ, ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΚΗ!



Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες άρχισε την προετοιμασία της η Βουλιαγμένη, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, στις 29/7. Η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Δεληγιάννη, παλιό παίκτη της ομάδας, και οι τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές του μπακ-χαφ Δημήτρη Μανταλώζη, του αμυντικού χαφ Ανδρέα Αντάρτη και του τερματοφύλακα Βαγγέλη Τσουνάκη, που πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη, έχουν ανεβάσει τον πήχη.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Στέφανος Κυριαζόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Σκοπός μας είναι εφέτος η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, στοχεύοντας ακόμη και την άνοδο. Αξιοσημείωτο είναι ότι παλιοί παίκτες της ομάδας θέλουν να βοηθήσουν από διάφορες θέσεις (έφοροι κτλ), για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα». 

«ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ» ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Στο πλαίσιο της καλής γειτονίας και της αθλητικής αλληλεγγύης, οι 3 ομάδες του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (3Β) «αδελφοποιήθηκαν», μέσω της καλής συνεργασίας των παραγόντων τους. Με πρωτοβουλία των κ.κ. Δημήτρη Πάπιου από τον Κυανό Αστέρα Βάρης, Στέφανου Κυριαζόπουλου από την Βουλιαγμένη, Σταύρου Χρυσοσπάθη και Μάρκου Γαβαλάκη από τον Άρη Βούλας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του δήμου 3Β θα προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά! Η αδελφοποίηση των 3 ιστορικών σωματείων αποτελεί μόνο την αρχή.
* Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο αριστερά, οι παράγοντες των 3 σωματείων υπογράφουν την αδελφοποίηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money