Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΡΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΕΤΒΕΡΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΟ




Ο Γιάννης Ράβανος (διακρίνεται στη διπλανή φωτό) και ο Νίκος Τσετβερίκοφ είναι οι μοναδικές –μέχρι στιγμής- μεταγραφές της Μαρκό, που στοχεύει σε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, με νεανική ομάδα και προπονητή τον Κώστα Καραβίδα, που κάνει καλή δουλειά!
Ο 22χρονος μέσος και αμυντικός Νίκος Τσετβερίκοφ, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αυτή την εποχή, έπαιζε στην Δόξα Κορωπίου και πριν στα Γλυκά Νερά.
Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ράβανος, αποκτήθηκε από τον Κρουσσώνα ενώ αγωνίσθηκε ακόμη στον Ρούβα, τον Ρωμανό και τις Δαφνές Ηρακλείου. Πέρασε 5 χρόνια στην Κρήτη, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Δομικών Έργων του ΑΤΕΙ.
Επίσης, η Μαρκό βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του 29χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Μυλωνά, που έπαιζε πέρυσι στην Δόξα Κορωπίου.

Οι υποδομές
Νέο ξεκίνημα κάνουν και οι υποδομές της Μαρκό, με στόχο -σε βάθος χρόνου- την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από μετακίνηση 27 ποδοσφαιριστών από γειτονικό σωματείο του ίδιου δήμου, η Μαρκό διαθέτει:
Τμήμα παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, τμήμα νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, τμήμα νέων σε άλλο πρωτάθλημα και όλα τα τμήματα ακαδημιών με παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2008.
Νέος προπονητής στα τμήματα νέων και παίδων ανέλαβε ο Γρηγόρης Χριστόπουλος, ο οποίος έχει εργασθεί στις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, του Α.Ο. Περιστερίου και της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη.
Η προετοιμασία των ομάδων νέων και παίδων αρχίζει την Δευτέρα 18 Αυγούστου (ώρα 20.00) στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου. Επίσης, οι εγγραφές για την νέα περίοδο στις ακαδημίες της Μαρκό αρχίζουν στις 4 Αυγούστου (Δευτέρα έως και Παρασκευή 7-9 μ.μ.) στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου. Τηλ. επικοινωνίας: 6932-547227.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και οι υπόλοιποι προπονητές των ακαδημιών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money