Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 5–2




Πολύ καλός στο πρώτο του φιλικό ο Παμπαιανικός, νίκησε γηπεδούχος τον επίσης πρωτάρη στα φιλικά Παλληνιακό, με 5-2!
Η ομάδα της Β’ κατηγορίας έδειξε καλά στοιχεία και καλύτερη οργάνωση, αντίθετα με την ομάδα της Α’ κατηγορίας, που έδειξε να τα έχει «χαμένα»!
Στο α’ ημίχρονο, κι ενώ ο Παμπαιανικός είχε ευκαιρίες να προηγηθεί ακόμη και με 3-0, βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0 ο Παλληνιακός (με ισάριθμα τέρματα του Κοβάνη), λόγω λαθών του αντίπαλου τερματοφύλακα! Όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 στο τελευταίο 10λεπτο, κι έτσι έληξε ισόπαλο το α’ 45λεπτο.
Στο β’ ημίχρονο, ο Παλληνιακός χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την καλή διάθεση των επίσης νεαρών του Παμπαιανικού, οι οποίοι σημείωσαν 3 ακόμη τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 υπέρ των γηπεδούχων. Καλύτεροι (και σκόρερς) των νικητών ήταν οι Λαγός και Μυρτάι (3 γκολ).
Δικαιολογημένα οι φίλοι της ομάδας της Παιανίας αποχώρησαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο αφού το πρώτο τεστ της νέας προσπάθειας που καταβάλλει ο σύλλογος, έδειξε να αποφέρει καλά αποτελέσματα, τόσο αγωνιστικά όσο κι από πλευράς οργάνωσης και ποδοσφαιρικής ποιότητας.
Προβληματισμένοι έφυγαν από το γήπεδο οι φίλοι του Παλληνιακού, οι οποίοι έμειναν απογοητευμένοι από την προσπάθεια των παικτών της ομάδας τους αλλά κι από την έλλειψη οργάνωσης στο παιχνίδι τους…
* Το στιγμιότυπο είναι από παλαιότερο αγώνα πρωταθλήματος του Παμπαιανικού.
* Επόμενο φιλικό του Παλληνιακού έχει προγραμματισθεί με την Γλυφάδα, ομάδα Γ’ εθνικής, την ερχόμενη Τετάρτη 20/8, ώρα 6 μ.μ. στο στάδιο Παλλήνης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money