Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 21 ΕΤΩΝ!




Η προετοιμασία του Παλληνιακού άρχισε στις 4/8, με τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο, να υποδέχεται 25 ποδοσφαιριστές ενώ αναμένεται να ενταχθούν σύντομα και οι υπόλοιποι, που απουσίαζαν μετά από σχετική άδεια της διοίκησης. 
Το εφετινό ρόστερ του Παλληνιακού απαρτίζουν οι «παλιοί» Χριστοφιλέας, Καλούδης, Αλβανός, Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος, Κοκκινάκης, Κοβάνης, Γεωργιάδης, Ηλ. Μπούρας, Ρουφαγάλας, Λευτάκης, Καρπούσης, Παν. Μπούρας, Μητσιάρας, Καββαδίας, Δημητρακάκης, Πολίτης, Μπατζής, Γ. Ρουφαγάλας και οι «νέοι» Μαργέλης, Κυριόπουλος, Μαυράκης, Καραγιάννης, Αρμπετίνος, Σταυρουλάκης, Φώτος, Ι. Τζεμπελίκος, Χατζούδης ενώ εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή ή όχι των Κούση και Κούνα.
Από την διοίκηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου, ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Γιαβρούδης, ο γενικός αρχηγός Νίκος Τζεμπελίκος και ο υπεύθυνος Τύπου Γιώργος Λάιος. Την «πρώτη» παρακολούθησαν και οι μέχρι πρότινος διοικητικοί παράγοντες και φίλοι του συλλόγου Ζήσης Διονυσίου, Γιώργος Ζάβρας και αρκετοί ακόμη φίλαθλοι.

* Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε: 
«Το Δ.Σ. κι εγώ προσωπικά, εύχομαι σε όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές του συλλόγου η νέα σαιζόν να είναι επιτυχημένη, με υγεία και πάνω από όλα να είμαστε όλοι αγαπημένοι και πιστοί στους στόχους μας. Ήδη, το νέο Δ.Σ. έκανε πράξη όσα δεσμεύθηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση και το εφετινό ρόστερ απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι από τους 30 ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρόν στην προετοιμασία, οι 24 έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Παλληνιακού! Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι μόλις 21 ετών. 
Το όμορφο και καθαρά οικογενειακό κλίμα που εισέπραξα εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, μας δίνουν την δύναμη και την πίστη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έργο που αναλάβαμε να επιτελέσουμε εφέτος. Ο Παλληνιακός θα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, κι αυτό θα φανεί μέσα κι έξω από το γήπεδο. Επίσης, θα ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Δ.Σ. τον περυσινό γενικό αρχηγό κ. Ζήση Διονυσίου, χάρη στον οποίο η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία με προίκα το περυσινό αθλητικό υλικό σε άριστη κατάσταση καθώς και τον περυσινό αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Ζάβρα, για την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράστασή του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money