Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΙΓΑΛΕΩ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–1


Η ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου, όπως άρχισε το ματς στο Αιγάλεω


Σε δυνατό φιλικό τεστ με την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός Λαυρίου κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στους δυνατούς γηπεδούχους και απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν είναι η συγκρατημένη αισιοδοξία που δείχνει όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας, ο προπονητής Τἀκης Μακροδημήτρης. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου έδειξε καλύτερη αγωνιστική εικόνα.
Το σκορ άνοιξε στο 54' ο Χρήστου με ωραίο ψαλιδάκι, ωστόσο ο Καλογιάννης στο 56’ έπειτα από όμορφη ενέργεια του Κώτση, ισοφάρισε 1-1.
Παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για το Αιγάλεω, η ομάδα του έδειξε καλά στοιχεία, καθώς έπαιξαν και ορισμένοι παίκτες υπό δοκιμή. Είχε καλές ευκαιρίες με τον Κώτση στο 70’ και τον Καλογιάννη στο 86’ αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Την αποθέωση γνώρισε ο βετεράνος του Αιγάλεω Τάκης Μακροδημήτρης, καθώς στο τέλος της συνάντησης η ομάδα του Ολυμπιακού απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα για την καλή της απόδοση!
Η φιλοξενία ήταν άψογη και η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου ευχαρίστησε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Αιγάλεω, για το υπέροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money