Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ



Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Χριστόπουλος, ο οποίος αγωνίσθηκε στον Νικηφόρο από τον Οκτώβριο μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2013, ζήτησε το δελτίο του για να μεταγραφεί και να μετακομίσει στην επαρχία, απ’ όπου κατάγεται.
Είχε πάρει όμως ως προκαταβολή για τα έξοδά του 1.000 ευρώ, από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος απαίτησε το ίδιο ποσό για να του δώσει το δελτίο, οπότε ο ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Ύστερα από παζάρια, οι δύο πλευρές (ποδοσφαιριστής και πρόεδρος) οδηγήθηκαν τελικά σε συμφωνία για 400 ευρώ.
Ο 24χρονος πήγε στο σημείο που είχε ορισθεί το ραντεβού –το μεσημέρι της Παρασκευής 11/7- και παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον γενικό αρχηγό της ομάδας. Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον …μεσολαβητή γενικό αρχηγό ενώ αναζητήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας για την αυτόφωρη διαδικασία!
Ο πρόεδρος δεν ανευρέθη και ο γενικός αρχηγός συνελήφθη με την κατηγορία της εκβίασης για δωροληψία – δωροδοκία στον ιδιωτικό τομέα κατά συναυτουργία! Όμως την ίδια ώρα ο γενικός αρχηγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του παίκτη, διότι δεν απαγορεύεται από κανένα νόμο η απαίτηση κάποιων χρημάτων (εν είδει οδοιπορικών) για την αποδέσμευση ενός ποδοσφαιριστή.
Την υπόθεση, ως συνήγορος του κ. Γκαράνη, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γενικός αρχηγός του Νικηφόρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, του ορίσθηκε δικάσιμος για την ερχόμενη Τρίτη 15/7, κι αφέθηκε ελεύθερος. Πάντως, ο παίκτης δεν εκτίμησε το γεγονός ότι ο Νικηφόρος δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να μην του δώσει καθόλου το δελτίο του, αφού ο ίδιος εγκατέλειψε την ομάδα στην πιο κρίσιμη περίοδο του πρωταθλήματος, κι ενώ κινδύνευε με υποβιβασμό...

* Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Γέρακα, σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι όποιο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται σε ομάδα του Γέρακα, πρέπει να επεξηγεί ότι αναφέρεται στον σύλλογο "Νικηφόρος", που δεν έχει ως μόνιμη έδρα τον Γέρακα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money