Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ - ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Ο προπονητής Διονύσης Γεωργουλάς συμφώνησε να αναλάβει την ανδρική ομάδα των Νικητών, ύστερα από συζήτηση που έκανε με τον Ηλία Καραπιπέρη, ο οποίος θα περιορίσει την ενασχόλησή του με τον σύλλογο, περισσότερο στο επίπεδο τεχνικής και διοικητικής βοήθειας.
Υψηλούς στόχους για ποιοτικό ποδόσφαιρο και άριστη οργάνωση θέτει για την επερχόμενη περίοδο η ομάδα των Νικητών. Ο εμπνευστής της ομάδας Ηλίας Καραπιπέρης, με γνώμονα το συμφέρον και την ενδυνάμωση της ομάδας ανδρών, κάλεσε σε συστράτευση τους φίλους των Νικητών, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Η ανανέωση και η ανασυγκρότηση παίρνει σάρκα και οστά με την τοποθέτηση νέων ανθρώπων σε καίριες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου αλλά και στην οργανωτική δομή του συλλόγου:
Πρόεδρος: Αλέξης Τσόκος. 
Ταμίας: Μανώλης Παπαδογιωργάκης. 
Γραμματέας: Νίκος Ψωμάς. 
Marketing - δημόσιες σχέσεις: Κώστας Κυρλάκης. 
Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Πουλιόπουλος. 
Έφορος - φροντιστής: Σωτήρης Ρωμαντζάς. 
Αντιπρόεδρος - εκπρόσωπος Τύπου: Γιάννης Μπαβέλας. 
Στο πλαίσιο αυτό, το σωματείο των Νικητών ήλθε σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Διονύση Γεωργουλά, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης και την συνεργασία του κ. Καραπιπέρη, που αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money