Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ




Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ επικυρώθηκαν οι εισηγήσεις των αρμόδιων επιτροπών για τις νέες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου, περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτές η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ορίσθηκε για τις 13-14/9/2014, της Γ’ κατηγορίας για τις 27-28/9/2014 ενώ η α’ φάση του Κυπέλλου προβλέπεται να διεξαχθεί με συμμετοχή ομάδων και των 3 κατηγοριών την Τετάρτη 5/11/2014.
Ως ημερομηνία κλήρωσης των πρωταθλημάτων και της α’ φάσης του Κυπέλλου ορίσθηκε η Τετάρτη 27/8/2014.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στις διοργανώσεις 2014-2015 πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22/8/2014. Οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στην Ένωση, αμέσως μετά την έκδοση των προκηρύξεων (που ήδη κυκλοφορούν), μαζί με την καταβολή των αντιστοίχων παραβόλων (συνδρομή, συμμετοχή και ποσοστό ΕΠΣΑΝΑ).
Τα ποσά δήλωσης συμμετοχής:
• A’ κατηγορία: 400 ευρώ για το πρωτάθλημα και 80 ευρώ για το Κύπελλο.
• Β’ κατηγορία: 280 ευρώ για το πρωτάθλημα και 50 ευρώ για το Κύπελλο.
• Γ’ κατηγορία: 150 ευρώ για το πρωτάθλημα και δωρεάν συμμετοχή στο Κύπελλο.
Τα σωματεία υποβάλλουν την όποια δήλωση συμμετοχής, αφού προηγουμένως έχουν εξοφλήσει όλες τις οικονομικές τους οφειλές προς την Ένωση.
Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, τα σωματεία υποχρεούνται να συνυποβάλλουν τα κάτωθι έγγραφα:
• Απόσπασμα πρακτικού με την σύνθεση διοικητικού συμβουλίου σωματείου και αντίγραφο πρακτικού Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών.
• Παραχωρητήριο γηπέδου συνοδευόμενο από άδεια καταλληλότητας γηπέδου, που εκδίδει η Περιφερειακή Ενότητα Ανατ. Αττικής.
• Αντίγραφο καταστατικού.
• Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου περί αποδοχής του καταστατικού, των κανονισμών, εγκυκλίων, οδηγιών και αποφάσεων της UEFA, FIFA και της ΕΠΟ.
• Επίσης, τα σωματεία Α’ κατηγορίας υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑΝΑ. Τα σωματεία Β’ κατηγορίας υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά με μία τουλάχιστον ομάδα, σε ένα τουλάχιστον από τα πρωταθλήματα νέων, παίδων, παμπαίδων ή τζούνιορ της ΕΠΣΑΝΑ. Τα σωματεία Γ’ κατηγορίας υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά με μία τουλάχιστον ομάδα, σε ένα τουλάχιστον από τα πρωταθλήματα νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ ή προ-τζούνιορ της ΕΠΣΑΝΑ.
* Ανώτατο όριο ηλικίας ποδοσφαιριστών στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015: Την περίοδο 2014-2015 απαγορεύεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα με δικαίωμα συμμετοχής τους στην ενδεκάδα, περισσοτέρων των δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 36 ετών, δηλαδή γεννηθέντες πριν από 1/1/1978 και έως την ηλικία των 44 ετών, δηλαδή γεννηθέντες πριν από 1/1/1970.
* Υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών: Ισχύει ό,τι και πέρυσι.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Α’ κατηγορία θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 17 ομάδων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι: Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, Α.Ο. Κορωπίου, Κεραυνός Κερατέας, Α.Ο. Σταμάτας, Παλληνιακός, Δόξα Κορωπίου, Μάχη Μαραθώνος, Α.Ο. Γλυκών Νερών, Γ.Σ. Μαρκό, Εθνικός Νέας Μάκρης, Πρωτέας Παλαιάς Φωκαίας, Λαυρεωτική, Νικηφόρος, Α.Ο. Κρυονερίου και Α.Ο. Κουβαρά.
Υποβιβάζονται οι 3 τελευταίες ομάδες στην Β’ κατηγορία (όπως και ανάλογος αριθμός ομάδων σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο των 20 ομάδων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι: Νικολακάκης, Άρης Βούλας, Δόξα Αγίας Άννας, Γ. Παθιακάκης, Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Α.Ο. Άρτεμις, Αήττητος Σπάτων, ΠΑΣ Ωρωπός, Σαρωνικός Αναβύσσου, Νίκη Δροσιάς, ΠΑΟ Καλυβίων, Α.Ο. Αφιδναϊκός, Α.Ο. Διονύσου, Α.Ο. Άνοιξης, Ραμνούς Γραμματικού, Παμπαιανικός, Καπανδρίτι, Νικητές, Α.Ο. Βουλιαγμένης, Α.Ο. Ατλαντίς.
Προβιβάζονται οι 2 πρώτες ομάδες στην Α’ κατηγορία (και η 3η εφ’ όσον προβιβασθεί η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ στην Γ’ Εθνική).
Υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες στην Γ’ κατηγορία (όπως και ανάλογος αριθμός ομάδων σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική).
Την περίοδο 2015-2016 η Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 18 ομάδων.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Γ’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο, με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή. Δικαίωμα συμμετοχής μέχρι σήμερα έχουν οι: Α.Ο. Συκαμίνου, Α.Ο. Αυλώνος, Α.Ε. Γέρακα, Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου, Προφήτης Ηλίας, Φοίβος Βάρης, Αστέρας Μενιδίου, Παλλαυρεωτικός, Αστέρας Γλυκών Νερών, Αετός Πικερμίου, Θησέας Νέας Μάκρης, Αστέρας Αυλώνος, Α.Ε. Μενιδίου, Αμφιάραος Καλάμου, Δόξα Ποντίων, Ελπίδα Αχαρνών, Πόρτο Ράφτη, Απόλλων Αναβύσσου, Κωστέας Γείτονας, Ωρίωνες, Αναγέννηση Αυλίζας.
Αναμένεται η δήλωση συμμετοχής κι άλλων ομάδων ενώ κάποιες από τις έχουσες δικαίωμα συμμετοχής δεν πρόκειται να μετάσχουν.
Προβιβάζονται οι 2 πρώτες ομάδες στην Β’ κατηγορία (και η 3η εφ’ όσον προβιβασθεί η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ στην Γ’ Εθνική).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money