Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΟΦΙΑΣ!




Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος πάντρεψε την περασμένη εβδομάδα την κόρη του Σοφία, με τον Γρηγόρη Κασσιό, στον ιερό ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κάντζα.
Οι 500 και πλέον προσκεκλημένοι συνεχάρησαν το νεανικό ζεύγος στον ωραιότατο και τεράστιο χώρο του κτήματος «Εύπολις» στην Παιανία.
Ειδικά οι νεαροί φίλοι των νεονύμφων, δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με την δυναμική τους παρουσία και το κέφι, που διήρκεσε μέχρι το χάραμα του επόμενου πρωινού. 
Συγκινημένοι οι ευτυχείς γονείς Γιώργος και Πόπη Παπαμακάριου «ολοκλήρωσαν» ουσιαστικά τις υποχρεώσεις τους με τον γάμο του 4ου παιδιού τους (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), αφού τα άλλα τρία έχουν παντρευτεί, κι έχουν ήδη αποκτήσει εγγόνια!
Μεταξύ των πολλών προσκεκλημένων φίλων των νεονύμφων και των οικογενειών τους, υπήρχαν αρκετές προσωπικότητες από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.






















Παρόντες στην γαμήλια εκδήλωση και οι άνθρωποι της ΕΠΣΑΝΑ. Από αριστερά: Ηλίας Μικρόπουλος, Βαγγέλης Τσεβάς, Θοδωρής Κοτσώνης και Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money