Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ» ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ



Επετεύχθη «ιστορικός συμβιβασμός» στα διοικητικά του Φοίβου Βάρης και ο σύλλογος μπαίνει στη νέα αγωνιστική περίοδο ενωμένος διοικητικά και αγωνιστικά! 
Ο Κώστας Ελευθερἀκης παρέμεινε πρόεδρος του σωματείου, με τον Θεόδωρο Παπαργυρίου γενικό αρχηγό και τον Κώστα Σαραντόπουλο έφορο της ομάδας. Ο επί χρόνια αντιπρόεδρος Παντελής Αζαριάδης, θα συνδράμει εξωδιοικητικά.
Σε σχετική ανακοίνωση της νέας διοίκησης του Φοίβου που υπογράφουν οι κ.κ. Ελευθεράκης και Παπαργυρίου, επισημαίνεται: 
«Η περασμένη χρονιά δεν υπήρξε η καλύτερη στην σύντομη αλλά γεμάτη από επιτυχίες ιστορία του συλλόγου μας. Οι διοικητικές διαφωνίες του περασμένου καλοκαιριού οδήγησαν στην διάσπαση του συλλόγου και την αποδυνάμωση της ανδρικής ομάδος, με φυσιολογική κατάληξη τον υποβιβασμό της. Όλοι όσοι την τελευταία δεκαετία αγαπήσαμε, προσφέραμε και αγωνισθήκαμε για τον Φοίβο, βρεθήκαμε μπροστά σε μια απόφαση ζωής. Έπρεπε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε ή να αφήσουμε τον σύλλογο να σβήσει… Και φυσικά, η επιλογή ήταν μονόδρομος.
Αγαπητοί φίλοι, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο σύλλογός μας κλείνει την πρώτη δεκαετία της ζωής του. Και θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή, όπως και το 2004, από την τελευταία θέση της γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ. Με μια διαφορά: Τώρα είμαστε πιο ώριμοι, πιο αποφασισμένοι και περισσότερο ενωμένοι από ποτέ! Κυρίες και κύριοι, το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Βάρης σας εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015».

* Ως προπονητής της ανδρικής ομάδος επιστρέφει ο Γιάννης Τζίμας. Η φιλοσοφία του συλλόγου δεν αλλάζει: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει ευκαιρίες για τα νέα παιδιά! Υπεύθυνοι της ανδρικής ομάδας θα είναι ο Θεόδωρος Παπαργυρίου από την θέση του γενικού αρχηγού και ο Κώστας Σαραντόπουλος από την θέση του εφόρου. Υπεύθυνος υποδομών του συλλόγου θα είναι ο Μάκης Καψάλης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν  νεώτερες ενημερώσεις σχετικά με τις έμψυχο δυναμικό και τις μεταγραφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money