Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ



Ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση (15/7) είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος στο υφυπουργείο Αθλητισμού με τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η εξεύρεση γηπέδου, όπου θα προπονούνται οι μικτές ομάδες της Ενωσης και θα διεξάγονται οι αγώνες τους.
Ο κ. Παπαμακάριος πρότεινε να παραχωρηθεί στην Ένωση η χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ολυμπιακού Χωριού στο Μενίδι (περιοχή Θρακομακεδόνων), το οποίο έχει λεηλατηθεί και ρημαχθεί, θεωρώντας ότι με πολύ μικρό κόστος μπορεί πάλι να γίνει λειτουργικό και να αποδοθεί στη νεολαία.
«Η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής πρέπει να αποκτήσει γήπεδο, το οποίο θα μας λύσει τα χέρια και θα αποβεί προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με ιλιγγιώδεις ρυθμούς», τόνισε προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το αίτημα, αφού μελετήσει όλες τις παραμέτρους.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ ο επίσης παρευρεθείς νέος δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, έθιξε το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των γηπέδων.
Όπως είναι γνωστό, ο κ Ανδριανός έχει δώσει παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου, η οποία -όπως επανέλαβε για άλλη μια φορά- είναι τελική! Κάλεσε, μάλιστα, τους παράγοντες να πιέσουν τις δημοτικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου οι ομάδες να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα με τα γήπεδα όπου αγωνίζονται στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου.
Η παρέμβαση του γνωστού παράγοντα Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα στο θέμα αυτό ήταν καταλυτική, καθώς στις παραινέσεις του για να δοθεί άμεσα λύση, ο κ. Ανδριανός έδειξε κατανόηση και διάθεση να βρεθεί η «χρυσή τομή». Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο πρόεδρος του Αετού Πικερμίου και νέος συνδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος ως εναλλακτική πρόταση για το Ενωσιακό γήπεδο κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο ιδιόκτητης περιοχής 65 στρεμμάτων στη θέση Οχυρό Ραφήνας, τονίζοντας ότι μπορεί σ’ αυτό το οικόπεδο, υπό την αιγίδα της Πολιτείας, να κατασκευασθεί το νέο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money