Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«ΟΜΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!



Σαν «ομάδα σωτηρίας» παρενέβησαν σήμερα Τρίτη 29/7 οι παλιοί παράγοντες του Α.Ο. Σταμάτας, οι οποίοι «ξύπνησαν» μπροστά στο ενδεχόμενο της διάλυσης της ομάδας και ήδη ενεργοποιήθηκαν για να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου και να την οδηγήσουν όχι μόνο στην σωτηρία αλλά και σε νέα καλή πορεία…
Ο Χρήστος Πέππας, βασικό στέλεχος της παλιάς διοίκησης που ανέβασε την Σταμάτα στην Α’ κατηγορία, μαζί με αρκετούς άλλους παράγοντες της περιοχής, ενημέρωσαν τον απερχόμενο πρόεδρο Στέφανο Κριεμάδη, ότι η παρούσα διοίκηση αποτελεί παρελθόν -βάσει καταστατικού- από το τέλος περασμένου Μαΐου, αφού συμπλήρωσε την προβλεπόμενη διετία. Ζήτησε να πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 31/7 (ώρα 7 μ.μ.) αφού προηγουμένως (αύριο Τετάρτη 30/7) γίνουν κάποιες διευκρινιστικές συζητήσεις για την διαχείριση του συλλόγου.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των παραγόντων του Α.Ο. Σταμάτας λόγω πολιτικών επιλογών στα δημοτικά πράγματα της περιοχής, οι παλαιότεροι εξ αυτών είναι έτοιμοι να οργανώσουν την ομάδα από μηδενική βάση και αφού την στελεχώσουν ικανοποιητικά, να την οδηγήσουν σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Α’ κατηγορία, όπου ανήκει.
Η σχετική αλληλογραφία με την ΕΠΣΑΝΑ ακυρώθηκε… Η Σταμάτα επανέρχεται δυναμική και ενεργοποιείται, παρ’ ότι έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι παίκτες της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money