Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ


Ο Φοίβος όπως είχε παραταχθεί τον Νοέμβριο του 2012 στα Καλύβια


Ανοικτή επιστολή παικτών του Φοίβου Βάρης ελάβαμε την Παρασκευή 4/4, με την οποία απαντούν στην «προσπάθεια ανασυγκρότησης» που ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου υπό τον κ. Ελευθεράκη, προς τον οποίο απευθύνονται.
Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής, που θίγει σοβαρές πτυχές του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στον σύλλογο: «Κύριε Ελευθεράκη, διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη χθες βράδυ στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», με αναδημοσίευση και σε εφημερίδα σήμερα το πρωί, ότι εδώ και δύο μήνες μας ψάχνετε για να ανασυγκροτήσετε τον ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ. Την ομάδα του οποίου η δική σας διοίκηση κατεδίκασε σε υποβιβασμό! Γνωρίζετε ότι από τον Αύγουστο του 2013, διακόψαμε κάθε σχέση με την ομάδα, ως αποτέλεσμα όσων διαπράξατε πέρυσι το καλοκαίρι και που δεν είναι της στιγμής να αναφέρουμε.
Σε όλη την διάρκεια της αθλητικής σαιζόν 2013-2014, κανείς από εμάς δεν είχε την παραμικρή σχέση με τον σύλλογό σας. Επιθυμία μας ήταν και είναι, να παραμείνουμε μακριά για όσο χρονικό διάστημα ασκείτε την διοίκηση… Γιατί λοιπόν η ξαφνική αγάπη και δημόσια κλήση μας, να προπονηθούμε στην μοναδική -λόγω οικονομίας- προπόνηση, που κάνει κάθε Παρασκευή η ομάδα σας;

Κύριε Ελευθεράκη, η μοναδική αλήθεια είναι ότι χθες Πέμπτη 3/4/2014, βρήκατε θυροκολλημένη στα γραφεία σας ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, πέντε από εμάς, που διαμαρτυρόμαστε γιατί κατά παράβαση του νόμου χρησιμοποιήσατε τα ονόματά μας, δηλώνοντάς μας ως αναπληρωματικούς στον αγώνα ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ! Μέσα, λοιπόν, στον πανικό σας, αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ανασυγκρότηση του ήδη υποβιβασμένου και διαλυμένου ΦΟΙΒΟΥ! Τώρα... Χθες το βράδυ!
Με την ΕΞΩΔΙΚΗ δήλωση σας καλούμε να μας απαντήσετε γιατί το κάνατε; Φυσικά και δεν απαντήσατε. Ποτέ δεν είχατε καλή σχέση με την αλήθεια... Παράλληλα, κοινοποιήσαμε το εξώδικο και στην ΕΠΣΑΝΑ, ζητώντας να μας χορηγηθούν όλα τα φύλλα αγώνος του Φοίβου για την σαιζόν 2013-2014, ώστε να διαπιστώσουμε αν έχετε -εσείς και οι συνεργάτες σας-παραβεί τον νόμο, δηλώνοντάς μας και σε άλλους αγώνες. Μας «απαντήσατε» μέσα στον πανικό σας, καλώντας μας στην προπόνηση! Εκτός από αυτούς που δηλώσατε στον αγώνα με τα Καλύβια και τον Γιώργο, τον Θωμά και τον Ηλία...

Κύριε Ελευθεράκη, είμαστε η ομάδα των παιδιών που τίμησε τον σύλλογο που ιδρύσατε πριν από 10 χρόνια, περισσότερο από κάθε άλλον. Τα 2/3 από τα κύπελλα που κοσμούν την τροπαιοθήκη του ΦΟΙΒΟΥ, κερδήθηκαν από εμάς. Ιδρώσαμε και τιμήσαμε την φανέλλα, όσο λίγοι. Δεν ζητάμε τον σεβασμό σας. ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.
Τέρμα, λοιπόν, τα αστεία! Σας καλούμε να απολογηθείτε για τις ενέργειές σας, επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας. Παράλληλα, θέλουμε και κάποιες απαντήσεις: Γιατί ο Φάνης έπαιξε τερματοφύλακας πριν από 4 εβδομάδες; Γιατί στον αγώνα με τον Παθιακάκη, ο Σταύρος φαίνεται να έχει κοντύνει 30 πόντους; Γιατί στο τελευταίο παιχνίδι με την Αρτέμιδα, τερματοφύλακας έπαιξε και τραυματίστηκε ο Κρίστιαν, ενώ στην ενδεκάδα φαίνεται να υπάρχει τερματοφύλακας; Ο Χρήστος δηλαδή! Απαντήστε μας κύριε Ελευθεράκη. Άραγε ο Φάνης, ο Χρήστος, ο Σταύρος, το ήξεραν ότι έπαιζαν σ’ αυτούς τού αγώνες; Προσέξτε κύριε Ελευθεράκη και όσοι έχετε υπογράψει τα φύλλα αγώνων της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις απαντήσεις»!

Με αγάπη ΠΕΤΡΟΣ, ΤΑΣΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ, ΕΚΤΟΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΘΩΜΑΣ, ΗΛΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ. Και ακόμη ΣΠΥΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΨΕΜΕΚ, ΙΓΝΑΤΙΟΣ και κάποιοι άλλοι που χθες τους ξεχάσατε... ΟΛΟΙ πρώην αθλητές και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ με τον ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money