Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!




Άνεμος δημιουργίας πνέει στον Εθνικό Νέας Μάκρης, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την εκλογή νέας διοίκησης με πρόεδρο τον Πέτρο Ρουγγέρη.
Το τμήμα στίβου, οι υποδομές ποδοσφαίρου και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αποτελούν τους βασικούς τομείς που θα εστιάσει η νέα διοίκηση του σωματείου.
Οι αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Εθνικού θα βασίζονται στο τρίπτυχο «αθλητισμός, κοινωνία, πολιτισμός», σύμφωνα με δήλωση του Πέτρου Ρουγγέρη, ο οποίος σημείωσε επίσης ότι οι νέοι διοικούντες παρέλαβαν την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όχι μόνο η ομάδα θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία αλλά πιθανόν να τερματίσει στην πρώτη 8άδα της τελικής κατάταξης!  Τα σχέδια για το μέλλον προβλέπουν κάτι καλύτερο…
Μετά τις πρόσφατες εκλογές συγκροτήθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση:
Ρουγγέρης Πέτρος πρόεδρος, Γεωργατζής Δημήτριος αντιπρόεδρος, Μπουγάτσιας Αθανάσιος αντιπρόεδρος, Τοντισάκης Χρήστος γραμματέας, Ματασούμη Έρρικα αναπλ. γραμματέας, Τσιέρη Ειρήνη ταμίας, Μιχαηλίδης Ιωάννης έφορος, Φωκιανός Ιωάννης γενικός αρχηγός, Ανδριάς Ιωάννης μέλος, Δεσύπρης Ιωάννης μέλος.

Λειτουργία σε νέες βάσεις
Ο πρόεδρος Πέτρος Ρουγγέρης εξέφρασε τις απόψεις της νέας διοίκησης, ως εξής: «Οι σκέψεις, απόψεις και προτάσεις για το μέλλον του Εθνικού μας, έχουν τίτλο. Κι αυτός είναι: Είμαστε με τον αθλητισμό! Κρίνουμε ότι η λειτουργία του συλλόγου πρέπει να τεθεί σε νέες βάσεις.
Έννοιες όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», η ανάπτυξη των ακαδημιών υποδομής που  αποτελούν το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η δημιουργία ομάδος  στίβου με προπονητή τον Παναγιώτη Πασχάλη, η δημιουργία γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου, η ασφάλιση των αθλητών, έχουν προτεραιότητα στην υλοποίηση τους, σε σχέση με άλλες.
Δεσύπρης - Ρουγγέρης (δεξιά) στην εξέδρα του γηπέδου Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης"
Καλούμε άπαντες τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αφενός τις απόψεις μας, αφετέρου -όσοι επιθυμούν- να εκφράσουν την ενεργή συμμετοχή τους. 
Οι πόρτες είναι ανοικτές!
Την υλοποίηση θα επιφορτισθούν οι νέοι -κατά βάση- σύμβουλοι, με τεχνοκρατική αντίληψη. Θεωρούμε δεδομένο ότι η υλοποίηση των βασικών μας αρχών, θα προσδώσει στον σύλλογο δυναμική, η οποία θα καταστήσει τον Εθνικό ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολικής Αττικής.
Επιγραμματικά οι βασικές μας αρχές:
- Ισοτιμία όλων των αθλητών στην οργάνωση (σε νέα βάση) των ακαδημιών ποδοσφαίρου, όπως και του τμήματος στίβου. Βάσει καταστατικού, προβλέπεται ομάδα γονέων, με προεδρεύοντα μέλος του Δ.Σ., να επιτηρεί την ακαδημία ποδοσφαίρου.
- Εξωστρέφεια στην συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Οικονομική αυτοτέλεια με ανάπτυξη νέων πόρων και χορηγιών. Αναβάθμιση του ρόλου των παραγόντων στην αξιοποίηση του αθλητικού δυναμικού, συμμετοχή παλαιμάχων στις διάφορες επιτροπές.
- Ασφάλιση όλων των αθλητών.
- Δημιουργία ιατρείου με ιατρό τον Δημήτρη Χαρδαλούμπα. Τον ευχαριστούμε για την άμισθη προσφορά του.
- Οργάνωση διαφόρων σεμιναρίων για την επιμόρφωση των γονέων αλλά και την επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών σε θέματα κανονισμών διαιτησίας.
- Οργάνωση των γραφείων του συλλόγου, με εξοπλισμό και νέα τεχνολογικά μέσα.
Ο πάγκος του Εθνικού με τον προπονητή Γ. Σιμιτζόγλου δεξιά

Ευχαριστίες
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ανδρικής μας ομάδος, οι όποιοι υπερβάλλοντας εαυτούς κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Πάντα βεβαίως, υπό της οδηγίες του τοπ–μάνατζερ Γιώργου Σιμιτζόγλου. Είναι ο προπονητής που δημιούργησε και που ανέβασε την ομάδα στην κατηγορία, κι ευχόμαστε να είναι ο προπονητής που θα την ανεβάσει και στην …Γ’ εθνική. 
Δεν μου επιτρέπεται, όμως, να μην αναφερθώ στους γενικούς αρχηγούς που συνέβαλαν κι αυτοί, στην πολύ καλή πορεία της ομάδος στον β’ γύρο Γιάννη Φωκιανό και Γιάννη Μιχαηλίδη. Δεν θα ήταν ευγενικό εκ μέρους μας να μην απευθύνουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Χρήστο Μαγγίνα, ο οποίος στήριξε σε μέγιστο βαθμό την ομάδα, στο μεγάλο χρονικό κενό που πρόεκυψε μέχρι να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση του συλλόγου και να ανασυγκροτηθεί η ομάδα.
Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας σε εκδήλωση που θα οργανωθεί το καλοκαίρι στο γήπεδό μας, να τιμήσουμε τους φιλάθλους–μέλη μας, που στήριξαν τον Εθνικό στα πέτρινα  χρόνια του. Λέγε με Ρεντούμης, Μάλλης, Τσακυργιάννης και φυσικά όσους άλλους βοήθησαν συνειδητά τον σύλλογο». 

Έξω από τα γραφεία του Εθνικού, μέσα στο στάδιο της Νέας Μάκρης, παίκτες, προπονητής και παράγοντες του συλλόγου, σαν μια οικογένεια, παρακολουθούν τον εφετινό τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη εκεί
Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα στην εντός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Κερατέας
Πανηγυρικό στιγμιότυπο από την εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση με τον Νικηφόρο στο γήπεδο Γέρακα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money