Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1




Παίζοντας χωρίς τον Ντρένοβα, ο Παθιακάκης νίκησε τα Καλύβια 2-1 μετά από εξαιρετικό παιχνίδι. Πάντως, και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλούς νεαρούς παίκτες και στο πρώτο ημίχρονο έγιναν όλα…
Και τα 3 τέρματα επιτεύχθηκαν στο διάστημα αυτό αλλά και δύο πέναλτυ χάθηκαν! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Μπάσολι στο 22’ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 με τον Β. Μπούτση στο 33’. Το 2-1 έγινε στο 37’ από τον Ζελέκου. Επίσης, κάθε ομάδα κέρδισε κι από ένα πέναλτυ στο α’ ημίχρονο αλλά κανένα δεν μπήκε γκολ! Πρώτα ο Γιώτης του Παθιακάκη εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών αλλά ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου απέκρουσε και αργότερα, ο Μπούτσης από τα Καλύβια κτύπησε πέναλτυ άουτ…
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες μειώθηκαν αλλά το ματς συνέχισε να είναι ενδιαφέρον. Όμως το σκορ δεν άλλαξε.
Διαιτητές: Μαγουλάκης – Σπυρόπουλος, Πολυδωρόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Βουρτσάνης, Κ. Τασιούδης, Κατσαντώνης, Μπότζιος (75’ Μ. Τασιούδης), Μπάσολι (79’ Αρβανιτάκης), Ρόμπολας, Ζελέκου, Γιώτης (65’ Γκέος), Μέρο.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Β. Μπούτσης (76’ Πανουργιάς), Μασουράκης, Υμέρι, Ροκανάς, Λάσο, Χασουράκης, Σκιαδάς (80' Κουφαλιάς), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money