Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–3


Ο Καρβούνης στο 29' με πλασέ ανοίγει το σκορ (0-1)


Ένα μικρό διαιτητικό λάθος στην διαχείριση του αγώνα, δημιούργησε αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των ομάδων και ο Αχιλλέας νίκησε εκτός έδρας τον Γέρακα με 3-1. Έχοντας κορυφαία μορφή τον έμπειρο Ροπόκη, η ομάδα των Αχαρνών προηγήθηκε (0-1) στο 29’ με σκόρερ τον Καρβούνη και ο Γέρακας, καλά στημένος, ισοφάρισε στο 43’ με τον νεαρό Ράδο.
Στο β’ ημίχρονο υπήρξε ισοδυναμία μέχρι το 72’ που απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καραμολέγκος. Στην συνέχεια ο Αχιλλέας κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, στο 79’ με κτύπημα φάουλ του Ροπόκη και στο 83’ με σουτ του Σταματόπουλου (η μπάλλα άλλαξε πορεία σε πόδι αμυνομένου) και πήρε την νίκη με 1-3.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γουρνιάς, Πανούτσος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Δ. Καλούδης): Ψυχογιός, Χριστοφιλόπουλος, Ζούρας, Καυγάς, Γεωργόπουλος, Καραμολέγκος, Στακιάς (46' Βλαχιώτης), Κιούσης, Ράδος, Τοσσουνιάν, Τσιροζίδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Απ. Γουργιώτης): Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Κωστόπουλος (69' Στρείδης), Αβραμόπουλος (90' Χορμόβας), Μήλας, Τσαναχτσίδης, Τσιαδήμας, Σταματόπουλος, Ροπόκης (89' Καπούλας), Καρβούνης, Τσάκαλος.
* Μετά την λήξη του αγώνα κάποιος οπαδός μπήκε στο γήπεδο πηδώντας το προστατευτικό συρματόπλεγμα και προσπάθησε να τρέξει να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, αλλά συγκρατήθηκε από παράγοντες και παίκτες και των δύο ομάδων, χωρίς να υπάρξει συνέχεια και οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Το γκολ του Ράδου στο 43' για το 1-1
Με αυτό το κτύπημα φάουλ του Ροπόκη στο 79' έγινε το 1-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money