Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2




Σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες, ο Αήττητος νίκησε εκτός έδρας τον Παμπαιανικό με 2-1. Ο Αήττητος ευτύχησε στις δύο ολοκληρωμένες επιθέσεις του, στην αρχή του παιχνιδιού, να προηγηθεί 2-0 και στην συνέχεια αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου με αντεπιθέσεις. Ο Παμπαιανικός βελτίωσε την απόδοσή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα και πίεσε τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
- Στο 8’ η άμυνα του Παμπαιανικού δεν κατάφερε να διώξει την μπάλλα σε σέντρα του Κολάγκι και ο Μπέκας με σουτ σημείωσε το 0-1.
- Στο 16’ ο Κ. Φράγκος πέρασε τρεις αντιπάλους του και πλάσαρε τον Κασελούρη γράφοντας το 0-2!
- Στο 21’ ο Παπασωτηρίου με κάθετη μπαλλιά βρήκε τον Κατσαρό, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους του και σούταρε, όμως η μπάλλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.
- Στο 25’ απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια από 30 μέτρα έστιελε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη.
- Στο 39’ ο Λάππας σέντραρε και ο Μπέκας με κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη.
- Στο 68’ ωραίο μακρινό σουτ του Κουλοχέρη, απέκρουσε ο Κασελούρης.
- Στο 73’ σε σουτ του Ντούλα, η μπάλλα βρήκε το χέρι του Καδίτη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπασωτηρίου και σημείωσε το 1-2.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Αντωνόπουλος, Μηλιώτης, Παπανίκου, Γκόμπλιας , Κατσαρός, Παπασωτηρίου, Ντούλας, Στασινούλιας, Μυρτάι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κ. Τσίχλης): Καραογλάνης, Σταύρου, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κ. Φράγκος, Παναγόπουλος (90’ Α. Φράγκος), Μπέκας, Κουλοχέρης (84’ Γιαννάκης), Λάππας (89’ Τζαφεράι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money