Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ΤΟ «ΘΥΕΛΛΑ–ΑΕΚ»!



Μετά από έντονες πιέσεις που δέχθηκε η Επιτροπή Γ’ εθνικής από παράγοντες της ΑΕΚ και πολιτικούς (βλέπε υπουργείο κλπ), αποφασίσθηκε το παιχνίδι της Θύελλας με την ΑΕΚ να μην διεξαχθεί στο γήπεδο Ραφήνας «Π. Σκούφος» και να ορισθεί η διεξαγωγή του σε άλλο γήπεδο της Ένωσης Ανατολικής Αττικής.
Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ φοβήθηκαν την δημιουργία επεισοδίων στην Ραφήνα από τους οπαδούς τους, με πιθανότητα νέου μηδενισμού της ομάδας, που θα αποτελούσε καταστροφή για τον …σχεδιασμό της ΑΕΚ.
Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τελικά την αναμέτρηση, ορίσθηκε (το βράδυ της Πέμπτης, με πολιτική απόφαση) αυτό του Αχαρναϊκού, στο Μενίδι. Όμως η επιλογή της μεταφοράς του αγώνα έγινε χωρίς την συγκατάθεση της Θύελλας, η διοίκηση της οποίας δεν έδειξε διατεθειμένη να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του παιχνιδιού ούτε να υποστεί οποιοδήποτε κόστος ως γηπεδούχος, επειδή ουσιαστικά σύρεται (χωρίς να το θέλει) σε εκτός έδρας συνάντηση με την ΑΕΚ!
* Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 6/2 ίσχυε η αρχική απόφαση της διοργανώτριας, να διεξαχθεί το ματς στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας. Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο Ραφήνας «Παν. Σκούφος», στην οποία ανέφερε: «Η επιθυμία μας να διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος Γ’ εθνικής την Κυριακή 9/2/2014 με την μεγάλη Α.Ε.Κ. στην φυσική μας έδρα, οφείλεται αφ’ ενός στην τεράστια τιμή για την πόλη μας (στην οποία οι περισσότεροι είναι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ. λόγω καταγωγής και προσφυγιάς), αλλά και στην ομάδα μας να φιλοξενήσει στο μικρό, απηρχαιωμένο αλλά φιλόξενο “σπίτι μας”, την ομάδα που λόγω κακών συγκυριών αγωνίζεται μαζί μας. Αφ’ ετέρου οφείλεται στην οικονομική αδυναμία μας να προβούμε σε ενοικίαση άλλου μεγαλύτερου γηπέδου και να έχουμε την ευθύνη, ως γηπεδούχοι, για οιαδήποτε φθορά συμβεί. Εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι θα φιλοξενήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης.
Για τους φιλάθλους, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και δεν θα πλησιάζει κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money