Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΔΟΥΡΟΣ – ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ





Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/2, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κορωπίου, ενημερωτική συνάντηση – ημερίδα που οργάνωσαν η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. 
Ο Γιώργος Δούρος, ως πρώην αρχιδιαιτητής και σημερινό μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, έκανε καταπληκτικό μάθημα και δίδαξε «την διαχείριση του παιχνιδιού» από πλευράς των διαιτητών. Η ανάλυση των κανονισμών, η ενάργεια των λεγομένων του και η σαφής (κατανοητή απ’ όλους) τοποθέτηση των πραγμάτων, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος από τους 80 περίπου διαιτητές και στελέχη της διαιτησίας στην Ανατολική Αττική, οι οποίοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ δια του προέδρου του κ. Παπαμακάριου και η ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ δια του προέδρου της κ. Τσεβά, τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Δούρο. 
Ο Γ. Παπαμακάριος προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον Γ. Δούρο



Ο αρχιδιαιτητής ΕΔ/ΕΠΣΑΝΑ Ηλίας Ντάφλος ευχαρίστησε τον Γιώργο Δούρο για το μάθημα 
Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής Αριστείδης Σπανέας με το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργο Δούρο  

Ακολούθησε η τελετή κοπής πίτας του Σ.Δ.Π. Ανατολικής Αττικής και τρεις απονομές τιμητικών πλακετών: α) Στον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Δημήτρη Τσάλεζα, β) στην πρόσφατα αξιολογημένη πρώτη διεθνή διαιτητή από την Αν. Αττική Ελένη Αντωνίου και γ) στην αξιολογημένη παρατηρητή Αγγελική Χανδρινού, η οποία βοηθάει αθόρυβα το έργο της Ε.Δ. και του Συνδέσμου. 
Τις απονομές έκαναν ο προσκεκλημένος βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της ΝΔ. Γιώργος Βλάχος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αριστείδης Σπανέας και ο πρόεδρος της Ε.Δ. Βαγγέλης Τσεβάς. Παρόντες στην λιτή εκδήλωση ήταν τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ και τα μέλη της διοίκησης του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής.
* Σε ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ τονίζεται ότι σύντομα αρχίζουν τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτησίας. Καλούνται τα σωματεία Ανατολικής Αττικής, μέσω των παραγόντων τους, να παροτρύνουν νέους φίλους του ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές τους, να ακολουθήσουν τον κλάδο της διαιτησίας, παρακολουθώντας την νέα σχολή.
Ο Βαγγέλης Τσεβάς με τον Δημήτρη Τσάλεζα
Ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος με την Ελένη Αντωνίου





Ο Αριστείδης Σπανέας με την Αγγελική Χανδρινού 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money