Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ



Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μάχη Μαραθώνος καταγγέλλει την διαιτησία του διαιτητή κ. Κορδολαίμη, στον α’ ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Το κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ως απαράδεκτη την διαιτησία του αξιολογημένου διαιτητή κ. Κορδολαίμη στον α’ ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 5.2.2014 μεταξύ Μάχης και Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, στο στάδιο Μαραθώνος.
Είναι αλήθεια ότι ο Σύλλογός μας θεωρούσε την παρουσία του αξιολογημένου διαιτητή κ. Κορδολαίμη στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, ως εξασφάλιση ικανοποιητικής διαιτησίας και ότι θα προάσπιζε το κύρος του αγώνα. Δυστυχώς, κυριολεκτικά εκπλαγήκαμε από τα τόσα πολλά διαιτητικά λάθη που κατάφερε να κάνει ο συγκεκριμένος φέρελπις αξιολογημένος διαιτητής –τονίζουμε αυτού του επιπέδου– και ειδικά από το χρονικό σημείο που η νεανική και φιλόδοξη ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 και στην συνέχεια είχε και δύο (2) δοκάρια! Ο «εκτροχιασμός» του ήταν πλήρης… Τονίζουμε την απογοήτευσή μας, που γίνεται ακόμη πιο μεγάλη όταν αναλογιζόμαστε ότι αυτή η κάκιστη διαιτησία προήλθε από έναν αξιολογημένο διαιτητή υψηλού επιπέδου, γεγονός που σε κάθε περίπτωση προκαλεί έντονο προβληματισμό.
Είναι αλήθεια και γνωρίζουμε ότι ο αξιολογημένος διαιτητής κ. Κορδολαίμης ασφαλώς κι έχει διαιτητεύσει αγώνες σαφώς υψηλότερου επιπέδου αλλά δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι η εφαρμογή των κανόνων διαιτησίας διαφέρει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα!
Πιστεύουμε ότι διαιτησίες ανάλογες με αυτήν του αξιολογημένου διαιτητή κ. Κορδολαίμη στον ανωτέρω αγώνα, δεν συνάδουν με το επίπεδο που πρέπει να διέπει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εν γένει και σε κάθε περίπτωση απαξιώνουν –τουλάχιστον- τις προσπάθειες που γίνονται από τους αρμόδιους φορείς για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική.
Ως συνέπεια και ως ελάχιστο μέσο προάσπισης της ιστορίας του Συλλόγου μας, της αξιοπρέπειας των αθλητών μας και της προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η Διοίκησή μας, το Σωματείο μας καταγγέλλει ως απαράδεκτη την συγκεκριμένη διαιτησία.
Τέλος, γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Διοίκησή μας θα φροντίσει ώστε ο Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνα να εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα του, ειδικά εντός του αγωνιστικού χώρου. Το video του αγώνα είναι διαθέσιμο σε κάθε αρμόδιο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ιδία άποψη.
Προς διευκρίνιση όλων, ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας νίκησε στον αγώνα αυτόν, καθώς επίσης και ότι τα τελευταία έξι (6) έτη ο Σύλλογός μας έχει καταγγείλει μόνο τρεις (3) φορές την διαιτησία ως απαράδεκτη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money