Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: «Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ»!


ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 3-0: Ο νεαρός τερματοφύλακας Ζαφείρης έσωσε τον Ηρόδοτο...


Η διοίκηση του Αστέρα Βάρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα του Σαβάτου 1/2 με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη.
Το πλήρες κείμενο: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ηροδότου για την φιλοξενία του. Δεν μπορούμε, όμως, να μην καυτηριάσουμε την πολύ κακή διαιτησία του αγώνα.
Ο Κυανούς Αστέρας Βάρης δεν έχει ασχοληθεί από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση κατά διαιτητών ή παρατηρητών. Είναι κατά της φιλοσοφίας μας, να ασχολούμαστε με τους άρχοντες των γηπέδων και μαθαίνουμε στα παιδιά μας να κερδίζουν τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο, τίμια και παλικαρίσια.
Μετά, όμως, από το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο στάδιο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Με τέτοιου είδους διαιτησίες, το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει πολλά χρόνια πίσω. Ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Κρήτη, δεν πρέπει να παίζει παιχνίδια Γ’ εθνικής ή πιο μεγάλων κατηγοριών. Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα και δεν χρειαζόταν την βοήθεια του κρητικού διαιτητή σ’ αυτό το παιχνίδι.
Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να ασχοληθεί επισταμένως και τουλάχιστον από εδώ και πέρα, όταν παίζουν οι Κρητικές ομάδες στην έδρα τους, να μην μπαίνουν διαιτητές και παρατηρητές από την Κρήτη. Ο Αστέρας Βάρης θα συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι και αφοσιωμένος στον στόχο του, να παραμείνει στην Γ’ εθνική και να είναι σίγουροι διαιτητές σαν τον κ. Σταυρουλάκη ότι δεν θα μας πτοήσουν. Όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο, φίλαθλοι του Ηροδότου, έχουν ιδίαν αντίληψη και είδαν από κοντά τα εγκλήματα του κ. Σταυρουλάκη κατά του Αστέρα Βάρης».

* Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στην Γ’ εθνική.
Οι αγώνες που διεξάγονται την Κυριακή 2/2 και αρχίζουν στις 3 μ.μ.
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Μύκονος – Πεύκη
Νέα Ιωνία – Εθνικός Αστέρας
Δόξα Βύρωνος – Κισσαμικός
Ιωνικός – Ατρόμητος Π.
Γιούχτας – Τράχωνες
Πανελευσινιακός – Ρούβας

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 1/2
ΑΕΚ – Μανδραϊκός 8-0 (κεκλεισμένων θυρών)
Πανναξιακός – Ερμής Ζωνιανών 0-1  
Ηρόδοτος – Αστέρας Βάρης 3-0
Κυριακή 2/2
Τριγλία Ραφήνας – ΠΑΟ Κρουσσώνος
Περαμαϊκός – Θύελλα Ραφήνας
Αιγάλεω – ΑΟ Περιστερίου
Κηφισιά – Αγιος Νικόλαος  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money