Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ: ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ



Έντονη διαμαρτυρία για την διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου στον αγώνα Μαύρου Αετού – Αρτέμιδος 2-1, έκανε προς την ΕΠΣΑΝΑ και την Επιτροπή Διαιτησίας η διοίκηση της Αρτέμιδος. 
Στην επιστολή που υπογράφουν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παραχεράκης και ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Διμάντης, αναφέρονται τα εξής:
«Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την απαράδεκτη διαιτησία του διαιτητή Ανδρέα Βλάχου και του βοηθού του Κυριακόπουλου, κατά τον διεξαχθέντα αγώνα πρωταθλήματος Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου – Αρτέμιδος για τους παρακάτω πραγματικούς λόγους. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βλάχος Ανδρέας (και ο βοηθός του), που για μία ακόμη φορά έβγαλε την αντιπάθειά του απέναντι στην ομάδα μας:
α) Στο 20’ λεπτό αρνήθηκε πέναλτυ υπέρ της ομάδος μας σε χέρι εντός της περιοχής, όταν το σκορ ήταν 0-1 υπέρ μας.
β) Στο 31’ λεπτό αρνήθηκε πέναλτυ σε ανατροπή παίκτη μας εντός περιοχής του Μαύρου Αετού, όταν το σκορ ήταν 1-1.
γ) Στο 64’ λεπτό σε ανατροπή, τουλάχιστον ένα μέτρο εντός περιοχής και αποβολή παίκτη του Μαύρου Αετού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μπροστά στον βοηθό, ο άρχοντας του αγώνα εφηύρε φάουλ εκτός περιοχής και απέβαλε τον προπονητή μας, επειδή διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν πίστευε αυτά που έβλεπε με τα μάτια του, από τον διαιτητή του αγώνα.
Ο εν λόγω διαιτητής κατά παράβαση των κανόνων δεοντολογίας κι έχοντας απωλέσει τελείως τον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού, επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι στους γηπεδούχους, οι οποίοι μετέτρεψαν ένα απλό ποδοσφαιρικό αγώνα σε πολεμική σύρραξη, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πραγματοποιήσει τρεις αναγκαστικές αλλαγές ως το 35’ λεπτό και μάλιστα ένας ποδοσφαιριστής μας να οδηγηθεί στο Κ.Α.Τ. με παράσημο «σπάσιμο κλείδας».
Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια του β’ μἐρους του αγώνα, ο διαιτητής ειρωνευόταν τους ποδοσφαιριστές μας και δεν προστάτευσε την ομάδα μας -ως όφειλε- από ύβρεις και κτυπήματα αντιπάλων εντός αγωνιστικού χώρου!
Ο εν λόγω διαιτητής βγάζει μια αντιπάθεια εδώ και μία τριετία προς την ομάδα μας και δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι σε οκτώ ορισμούς του, η ομάδα μας -ενώ πρωταγωνιστεί- έχει κερδίσει ένα και μοναδικό αγώνα.
Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι η συμπεριφορά τόσο μέρους των διοικούντων (πλην προέδρου), φιλάθλων και ειδικά μερίδας αθλητών του γηπεδούχου σωματείου προς τα μέλη της αποστολής μας, καταστρατήγησαν την έννοια της λέξης «φιλοξενία» και αντί να προάγουν το άθλημα, το γύρισαν δεκαετίες πίσω.
Κατόπιν των ανωτέρω, απευθυνόμενοι προς πάσα κατεύθυνση, απαιτούμε την λήψη εκείνων των μέτρων που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την προστασία των αθλητών μας από μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες και παρακαλούμε οι εν λόγω διαιτητές να μην οριστούν ξανά, από τούδε και στο εξής, σε αγώνα του Α.Ο. Άρτεμις τουλάχιστον όταν αγωνίζεται εντός έδρας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money