Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

AΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–3




Μετά από δυνατό παιχνίδι, ο ψυχωμένος Παλλαυρεωτικός νίκησε 3-1 στον Αετό Πικερμίου στην Ραφήνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο καλοί όσο σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον νεαρό Νικολαΐδη (που δέσποζε στον χώρο του) και προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Νικολαΐδη (0-1) και Παγκοζίδη (0-2).
Στο β’ ημίχρονο (48’) σημείωσαν κι άλλο τέρμα με τον Ζουμά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ και στην συνέχεια ο Αετός μείωσε με τον Πόγκα σε 1-2. Τότε το ματς άναψε και οι γηπεδούχοι επιζητούσαν έντονα την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτε. Φωτιά πήρε το ματς όταν ο Νικολαΐδης δεν τήρησε το fair-play σε μια φάση που η μπάλλα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά οι παίκτες (τουλάχιστον του Αετού) είχαν σταματήσει να παίζουν, και πέτυχε το 1-3…
Ακολούθησαν κόντρες μεταξύ των παικτών και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν συνέβησαν χειρότερα μετά την λήξη, που οι γηπεδούχοι παραπονέθηκαν στους φιλοξενούμενους.
Διαιτητές: Λιάππης – Β. Τζαφόλιας, Κάλλης.
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Γιακουμέλος (46′ Πόγκας), Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Γκρέκος, Ταλέκογλου (78′ Ζαρομυτίδης), Αγγελάκος, Κονταρίνης, Πέτσας (79′ Προμπονάς).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σκούρτης, Μπαγιάτσας, Πώχος, Μακαρώνης, Νικολαΐδης, Παγκοζίδης, Σπυρόπουλος (89′ Λαναράς), Μπαλοπήτας, Θεοφανίδης, Ζουμάς, Δρούγκας (80′ Δεμέναγας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money