Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 4–0




Με καλή εμφάνιση ο πρωτοπόρος Παθιακάκης νίκησε 4-0 τον ουραγό Μαύρο Αετό. Στο πρώτο ημίωρο το ματς είχε ήδη κριθεί αφού το σκορ ήταν 3-0. Το 1-0 στο 15’ ο Ντρένοβα με ατομική ενέργεια, το 2-0 ο Τσιούμας με προβολή στο 22’ σε σέντρα του Μπαλωμένου, το 3-0 ο Γιώτης στο 31’ με πλασέ από την περιοχή.
Ο Μαύρο Αετός είχε μόνο ένα σουτ του Άλι στο 18’, που απέκρουσε στην γωνιά του ο Σπανός. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό απ’ ότι στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες των φιλοξενουμένων να δημιουργούν συνεχώς καταστάσεις για …παρεξήγηση!
Στο 74’ ο Τσιούμας πέτυχε το 4-0 σε άδεια εστία, αφού ενέργεια και πάσα του Ντρένοβα, που είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Σπ. Βασιλάκο!
Αμέσως μετά (75’) απεβλήθη ο Δ. Βασιλάκος γιατί «κλώτσησε βάναυσα αντίπαλο παίκτη στο πρόσωπο», όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Τραυματίσθηκε ο 16χρονος Μ. Τασιούδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε αλλά εξεμάνη ο πατέρας του παίκτη Σωτ. Τασιούδης, που ως εκπρόσωπος του Παθιακάκη καθόταν στον πάγκο και απεβλήθη κι αυτός…
Μετά την λήξη του αγώνα, ο Τσεβάς πλησίασε τον διαιτητή και τον έβρισε χυδαία, με αποτέλεσμα να γραφτεί κι αυτός στο φύλλο αγώνα.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Ανδρ. Βλάχος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Ε. Βουρτσάνης (63’ Μ. Τασιούδης, 75’ λ.τρ. Γκέος), Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Μπάσολι, Γιώτης, Τσιούμας, Ντρένοβα, Μέρο (50’ Μπουτίβας).
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σπυρ. Βασιλάκος, Βρέττο, Λόης (75’ Μαγγανιάρης), Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Τσεβάς, Τζίκα, Σταμ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος (85’ Παπαϊωάννου), Τριανταφύλλου, Άλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money