Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–2



Το όνειρο της πρόκρισης σε τελικό Κυπέλλου επιδιώκουν για πρώτη φορά το Κρυονέρι (ομάδα Β’ κατηγορίας) και ο Πρωτέας (ομάδα Α’ κατηγορίας). Στον α’ ημιτελικό που διεξήχθη στο Κρυονέρι, οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-2 κι έδειχναν σαν ομάδα Α’ κατηγορίας! Αν ο θεατής του αγώνα δεν γνώριζε, θα θεωρούσε ότι το Κρυονέρι είναι η ομάδα της ανώτερης κατηγορίας,. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που το Κρυονέρι αιφνιδίασε τον Πρωτέα. Έπαιξε πολύ καλά, δυνατά και προηγήθηκε 2-0. Στο β’ μέρος ο Πρωτέας ισορρόπησε το παιχνίδι και με την αποβολή από το 57’ (με 2η κίτρινη κάρτα) του Οσμανάι, εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πέτυχε δύο υπερπολύτιμα τέρματα, παρακαταθήκη για την ρεβάνς… Στο 40’ τραυματίσθηκε ο Λάζαρης στον ώμο, από τον τερματοφύλακά του Λαμπρόπουλο, με τον οποίο συγκρούσθηκε. Αντικαταστάθηκε στο 66’ από τον Κοσμάτο.
Το 1-0 πέτυχε ο Βλαχάκης στο 28’ και το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Θανασούλης στο 40’. Στο 57’ το Κρυονέρι έμεινε με 10 παίκτες και στο 68’ έγινε το 2-1 με κεφαλιά του Χαρίτου. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 72’ κέρδισαν πένελτυ σε ανατροπή του Βλαχάκη από τον Μπεργιάννη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σάββας Δεσύλλας (3-1). Το 3-2 διαμόρφωσε ο Χρήστου στο 88’ με κεφαλιά σε σέντρα του Βασιλείου.
Ο Πρωτέας μπήκε σε τροχιά πρόκρισης αλλά το Κρυονέρι δεν διατίθεται για εύκολη λεία… Ο β’ ημιτελικός στην Π. Φώκαια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Καλοί οι διαιτητές Μανιώτης – Αντ. Βλάχος, Χόικας, στο δύσκολο (και με πολύ αγωνιστικό «ξύλο») παιχνίδι.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Αστέρης, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κανταρέλλης, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (88’ Μανουσάκης), Χουζούρης, Γ. Θανασούλης, Κεφάλας (70’ Χρυσικόπουλος), Οσμανάι.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Χύκα, Μπργιάννης, Λάζαρης (66’ λ.τρ. Κοσμάτος), Μούργος, Χρήστου, Μακρυπίδης (60’ Χαρίτος), Μαραγκός, Μαμάκος, Βασιλείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money