Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3–2


Παρά το κρύο και τον αέρα, έγινε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με εναλλαγή του σκορ.
Η Δόξα Κορωπίου πραγματοποίησε στο α’ ημίχρονο την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση και προηγήθηκε 2-1. Όμως στο β’ μέρος η Σταμάτα εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της και γύρισε το αποτέλεσμα!
Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Σύρος στο 15’ με σουτ και ισοφάρισε (1-1) με τον ίδιο τρόπο ο Χρ. Τσεβάς στο 30’. Προβάδισμα στην Δόξα έδωσε πάλι ο Σύρος στο 43’, με νέο σουτ, ενώ στο 44’ ο πολύ καλός 18χρονος Μάζης (επανεμφανίσθηκε ύστερα από απουσία 4 μηνών, λόγω τραυματισμού) έστειλε από κοντά με πλασέ την μπάλλα στο δοκάρι της εστίας του Μαμάη.
Όμως ο ενθουσιασμός των φιλοξενουμένων δεν κράτησε πολύ! Γιατί αρχίζοντας το β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ μέσα σ’ ένα δίλεπτο! Πρώτα ισοφάρισε 2-2 ο Μπερμπάντης με σουτ (48’) και αμέσως μετά την σέντρα (50’) ο Χρ. Τσεβάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στο 87’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαυρίδης.
Καλή η διαιτησία των Λιάππη – Ζέρβα, Ρούντου.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κουκάι (75' Κοτροζίνης), Μαυρίδης, Μπόρας, Πέππας, Πλεμμένος, Λαμπρόπουλος (40' Λέκκας), Καλογήρου, Μπερμπάντης (65' Καλλέρης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Μπονές (65' Ντα Κόστα), Μαρινάκης, Τσεβδερίκοβ, Βλάχος (46' Σοτίρ), Αμπεντινάι, Μάζης, Βάρδας, Σύρος (80' Ξευτεράκης), Γκαβασιάδης, Πάντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money