Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3–2




Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στα Σπάτα, όπου η γηπεδούχος Άρτεμις τελικά νίκησε τον Κουβαρά, που φάνηκε ότι μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη, παρότι έχανε μέχρι το 75’ με 2-0! Στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν φοβερή σε σασπένς και εναλλαγές ενδιαφέροντος.
Στο α’ 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι ενδιαφέρον ή αξιοπερίεργο, καθώς η συνάντηση εξελίχθηκε χωρίς φάσεις. Το γεγονός που έμεινε στην μνήμη των θεατών, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στο 40’ του 19χρονου πλάγιου αμυντικού Πέτρου Σερμαγιά, ο οποίος έπαθε κάταγμα περόνης και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων!
Το β’ ημίχρονο άρχισε με την Αρτέμιδα να πιέζει και στο 50’ τον Βασιλείου να ανοίγει το σκορ (1-0) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Το πέναλτυ καταλογίσθηκε σε χέρι του Πλάκα εντός περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα (63’), η Άρτεμις κέρδισε δεύτερο πέναλτυ, που εκτέλεσε πάλι ο Βασιλείου κι ευστόχησε αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη (μπήκαν στην περιοχή παίκτες) και ο Βασιλείου το κτύπησε άουτ!
Ό,τι χάθηκε στο 63’, το πήραν πίσω οι γηπεδούχοι στο 68’ σημειώνοντας το 2-0. Ο Λένο με δυνατό σουτ από 30 μέτρα (άπιαστο, στο «Γ») έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Ευδαίμονα. Όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί! Όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει…
Στο 75’ ο Κουβαράς κέρδισε με την σειρά του πέναλτυ, σε χέρι εντός περιοχής του Λένο, ο οποίος απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Λιάπης και μείωσε σε 2-1. Η αποβολή κόστισε στην Αρτέμιδα, που έχασε τον ρυθμό της και χρειάσθηκε λίγα λεπτά για να οργανωθεί.
Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία, πίεσαν και στο 87’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν (2-2) με κεφαλιά του Παπανικολάου. Ο Πλάκα έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 89’ να δώσει προβάδισμα και ίσως την νίκη στην ομάδα του.
Αλλά στο 93’ ο Τσούκα με απευθείας κτύπημα φάουλ πέτυχε το 3-2 αφού η μπάλλα κτύπησε και σε σώμα αμυνόμενου! Στην εκπνοή του απίστευτου αγώνα, ο Αναγνώστου έχασε κι άλλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
Πολύ καλός ο διαιτητής Μαργαρίτης και οι βοηθοί Χόικας και Τσαλίκογλου.  
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Σερμαγιάς (40’ λ.τρ. Δαρβής), Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Διαμάντης, Λένο, Τσούκα, Βογιατζόγλου (75’ Αβδελάς), Μητσιώνης (85’ Γεωργίου).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Αναγνώστου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Ελευθερίου (55’ Ζατσελλάρι), Αντ. Κερμέζο (75’ Παπανικολάου), Αλεξιου (70’ Άγγ. Κερμέζο), Πλάκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money