Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 3–1

Ο Πρωτέας «ξύπνησε» το τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού και νίκησε 3-1 την αρκετά καλή Δόξα, που προηγήθηκε αλλά δεν είχε την δύναμη να κρατήσει ούτε την ισοπαλία… Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο α’ ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους ελαφρώς καλύτερους. Έχασαν μάλιστα 1-2 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν με Βλαντόϊου και Σάββα. Στο 36’ τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο Μακροδημήτρης, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία (έπαθε διάσειση). Όμως, στο 60’ ο Δημάκης εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και πέτυχε το 0-1.
Από το σημείο εκείνο του ματς, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλία και στο 68’ ισοφάρισαν 1-1. Μετά από ενέργεια και πάσα του Μπεργιάννη στον Μακρυπίδη, ο τελευταίος έδωσε ασίστ στον αμαρκάριστο Μαμάκο, που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει.
Δεν άργησε να γίνει και το 2-1. Στο 75’ ο Χρήστου έκανε δυνατό σουτ, ο Μπακανδρίτσος απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Μακρυπίδης πέτυχε το γκολ. Το σκορ έκλεισε στο 85’ ο Μούργος με ατομική προσπάθεια και σουτ (3-1).
Καλοί οι διαιτητές Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Ρούντος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (36' λ.τρ. Έλενας, 60' Χαρίτος), Μπεργιάννης, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου, Μακρυπίδης, Βασιλείου, Μαμάκος (77' Κοσμάτος), Χύκα.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Β. Νιφόρος, Δαμιανίδης, Φιλίππου, Παππάς (80' Κυριακίδης), Σάββας, Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Βλαντόϊου (68' Σούλης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money