Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΚΟ 2–2



Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πήρε δίκαια προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0). Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρκό, σαν να ξύπνησε από λήθαργο και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 47’ λόγω αποβολής του Ντούση, κατάφερε και ισοφάρισε (2-2)! Το παιχνίδι αυτό έδειξε καθαρά την αδυναμία της Δόξας να κρατήσει ένα αποτέλεσμα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την φυσική κατάσταση των παικτών της, που συνεχώς αλλάζουν και δεν παρουσιάζεται ένα σταθερό σχήμα ενδεκάδας…
Το 1-0 σημείωσε στο 25’ ο Δημάκης και το 2-0 ο Παππάς στο 40’. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου απεβλήθη ο Ντούσης και στο 60’ ο Κάλης με σουτ μείωσε 2-1 αφού η μπάλλα έφυγε από τα χέρια του Μπακανδρίτσου… Το 2-2 έκανε ο Μουσαράι στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στις καθυστερήσεις (93’) απεβλήθη και ο Παππάς των γηπεδούχων.
Πολύ προσεκτική και δίκαιη η διαιτησία των Δραγάτη – Πολυχρονιάδη, Κυριακόπουλου.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Σούλης, Σαρρής (80' Ασημακόπουλος), Δαμιανίδης (65' Κυριακίδης), Φιλίππου, Παππάς, Σάββας, Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Βλαντόϊου (62' Τσάλεσης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Λυριτζής, Σιδέρης, Πατσαούρας, Ντούσης, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας (70' Καλαβρός), Βοροκλινιώτης (86' Αλαγιάννης), Μουσαράι, Δημητρίου (55' Λάππας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money