Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1




Σε παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον, η Μάχη νίκησε γηπεδούχος στον α' ημιτελικό του Κυπέλλου τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με 2-1. Όμως οι φίλοι της Μάχης υποστηρίζουν ότι η ομάδα τους στο συγκεκριμένο ματς άξιζε μεγαλύτερης νίκης, επειδή έπαιξε καλύτερα κι έχασε περισσότερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες.
Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες και την ποιότητα των παικτών του και μάλλον έφυγε από τον Μαραθώνα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, που του δίνει την ευκαιρία πρόκρισης στον τελικό, με νίκη 1-0 στον β’ ημιτελικό…
Οι γηπεδούχοι μπήκαν «φορτσάτοι» στο παιχνίδι, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 στο 38’ με σουτ του Παπαδόπουλου ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, αφού πήρε την μπάλλα από πάσα του Μίχα. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήλθε στο 43’ με σουτ του Φώσκολου, που έστειλε μόλις άουτ την μπάλλα (αρκετοί είπαν ότι ακούμπησε και το κάθετο δοκάρι). Στην αμέσως επόμενη επίθεση της Μάχης (44’), ο Παπαδόπουλος πέτυχε με νέο χαμηλό σουτ το 2-0, ύστερα από μπαλλιά του Σωτηριάδη.
Το 2-0 του ημιχρόνου «έδωσε φτερά» στους παίκτες της Μάχης, οι οποίοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο β’ 45λεπτο. Αντί όμως να μετουσιωθεί η υπεροχή αυτή σε μεγαλύτερο αποτέλεσμα, οι παίκτες της ομάδας του Μαραθώνα στάθηκαν άτυχοι! Σε δύο περιπτώσεις έστειλαν την μπάλλα στα δοκάρια του Μανουσάκη και το 2-0 δεν έγινε ποτέ 3-0. Την πρώτη με σουτ μέσα από την περιοχή του Κατούντα στο 65’ και την δεύτερη με σουτ-λόμπα του Μπούκουρι στο 75’.
Αμέσως μετά (76’) ο Ολυμπιακός με την προσωπικότητα του Αθανασόπουλου (κεφαλιά στην πίσω γωνιά του Τσούνη, σε αναμπουμπούλα), μείωσε το σκορ σε 2-1.
Η δύναμη των αντιπάλων περίσσεψε στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα ήταν να «διπλώσουν» οι κίτρινες κάρτες του Νταή στο 85’. Το ματς έληξε με μικρή σε διαφορά τερμάτων νίκη της Μάχης επί του Ολυμπιακού, που δεν είχε ετοιμοπόλεμους τους Στέλλα, Στεφανή, Γιουβανέλλη, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν στην ρεβάνς…
Μέτρια η διαιτησία του Κορδολαίμη. Τελευταία δεν δείχνει να είναι σε καλή φόρμα! Είχε κακή συνεννόηση με τον βοηθό του Τσαλίκογλου ενώ καλός ήταν ο Ρούντος.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Τσέλα, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Μπούκουρι (89' Παιδής), Νταής, Σένε (87’ Καρακοζίδης), Μίχας, Ελευθ. Παπαδόπουλος (90’ Κληρονόμος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Τσιούμας, Τσίκλος, Μπερμπάντης, Καρποντίνης, Τσουμάνης (70' Ιωσήπου), Κατσιγιάννης (55’ Μαρκομιχάλης), Φώσκολος, Βαζέχα, Αθανασόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money